X-treme Dance Pad Platinum

Woohooo… Hari ni aku receive X-treme Dance Pad Platinum.. Puas aku cari barang ni.. Tapi x jumpa.. Aku cari kat Pertama Complex, Low Yat Plaza dan banyak lagi shopping mall… Tapi tak jumpa.. Last skali aku surf internet dan jumpa la satu website Malaysian yang menjual Dance Pad nih.. Alhamdulillah.. Aku bukannya apa.. Ni produk lama tau. Susah nak cari dah.. Sekarang kedai2 game dok jual Play Station, xbOX and Wii.. Untuk budget rendah macam aku ni.. Dance Pad dah cukup dah.. Aku pernah main benda ni dulu.. So, aku nak la memiliki benda nih.. Hehehe.. Baru puas hati aku.. Aku order kat pengedar tu pada hari rabu lepas (16 Sept 09).. Hari ni dah sampai (18 Sept 09).. Sekotak Dance Pad ni berharga rm 60.00.. But… If nak sampai cepat dan selamat macam aku nih.. Korang add lagi rm 10.00.. Penghantaran secara pos laju.. Hehehe.. Peringatan, ini adalah USB Dance Pad.. Kalau nak pasang kat tv.. Pi cari extra wayar yang leh cocok kat tv…

Sesiapa yang berminat untuk membeli.. sila layari website ni dan berhubung dengan encik syabani.

USB Dance Mat

Jam 12.30 pm tadi pegawai pos laju hantar barang nih.. Hehehe.. Tengok la pic bawah ni.. Excited jer aku bukak..

.proses membuka.

.taraaa.. ni lah dia yang ditunggu-tunggu.. sonoknyer.
sign5.png

Post Author: Ruby

Ruby is a writer, entrepreneur and youtuber. The content of this blog consisting sponsor and personal experience. As i'm write something might different from other bloggers, alas different type of ideas give different result. Think and stay positive to keep our mind clean and healthy.

21 thoughts on “X-treme Dance Pad Platinum

    kakgojes

    (January 25, 2014 - 11:38 pm)

    sy pun mencari dance pad ni….

      Ruby

      (February 10, 2014 - 5:40 pm)

      Kak Gojes > tak pasti ada lg ke tak. tapi akak boleh tanya di kedai barangan game tu. beli yang terus cucuk kat televisyen lg best kak. hehehe.

    yan

    (January 14, 2013 - 10:04 am)

    smlm g lowyat..tp tak jumpa..kedai game tue tingkat 3 area mane yer..dance pad tue boleh guna utk tv and pv kan?

      rabiatul adawiyah

      (January 14, 2013 - 11:24 am)

      Yan > kat lowyat tu suggestion dari reader. Saya beli secara online seperti penulisan saya di dalam blog entry ini. Cuba google lagi untuk kepastian. Tak pasti yang sekarang ini ada lagi untuk TV ke PV ke. Saya beli dulu untuk PC. Dance pad ni dah lama sangat, mungkin dah tiada lagi. Cuba cari di kedai game yang jual cd game, xbox, play station, wee fit, gameboy semua tu. Kena rajin bertanya, sebab produk dah ditelan zaman. Harap ini dapat membantu. Terima kasih. 🙂

    yan

    (January 13, 2013 - 11:25 pm)

    salam nk tanyer..kat lowyat kat kedai mane ade jual dance pad ni…

      rabiatul adawiyah

      (January 14, 2013 - 12:14 am)

      Yan > Kat kedai game tingkat 3 ada. Cuba je cari kat kedai lain2 juga.. ada murah and mahal. 🙂

    Ina

    (April 6, 2012 - 10:57 am)

    salam..nk tya ada lg x stok utk tv dance pad ni? klu nk beli + pos berapa??

      rabiatul adawiyah

      (April 6, 2012 - 3:35 pm)

      Ina, saya tidak jual Dance Pad ni. hehe. 🙂

    Khairul

    (February 16, 2012 - 5:01 pm)

    salam. dalam cd tu, apa content dlm tu? cuma ada file.exe tu je ke? bole copy paste mcm tu je tak ? sbb ultrabook saya takde cd-rom reader. nk copy paste kat laptop kwn pastu kat laptop saya. thanks

      rabiatul adawiyah

      (February 16, 2012 - 7:46 pm)

      Waalaikumsalam Khairul,

      saya tak pasti la. 🙁

    fatin

    (June 22, 2011 - 7:46 pm)

    salam..nak tnye..
    cm ne nk gune dance pad nie..
    sbb sye interest sgt ngn benda nie..

    Nieya

    (December 21, 2010 - 10:15 pm)

    Rasa rasanyer ada lagi tak dance pad nih kat low yat?
    Nieya´s last blog post ..No word- Only Picca -PMy Profile

      rabiatul adawiyah

      (December 22, 2010 - 7:22 am)

      @Nieya ada lagi. banyak lagi.. rajin2 survey sampai dapat harga paling murah. 🙂

    purple

    (August 11, 2010 - 10:36 am)

    salam..sy pn berminat nk beli dance pad nih..mmg dh jmpa website yg rabiatul ckp 2,baru ingt nk pegi shop dia..yg artsfar jumpa 2 dance pad yg sama cm rabiatul punye ke?boleh cocok kt laptop kn?kalo sama baik sy pegi cari kat lowyat..hehe

      rabiatul adawiyah

      (August 12, 2010 - 10:43 pm)

      better awak beli kat low yat.. sama je.. =D

    Light Knight

    (November 18, 2009 - 8:07 pm)

    Rabiatul. Saya juga dah baru beli X-Treme Dance Pad Platinum. Adakah produk ini tahan lasak?

    Rabiatul Adawiyah

    (September 20, 2009 - 4:02 pm)

    metal punyer, kat tempat main game mid valley ada la.. besar tu.. hehehe… saya nak cari cable tu la awak.. senang skit nak main.. luas..

    artszfar

    (September 20, 2009 - 2:14 am)

    Kat tv? Rasanya kena pakai pad untuk playstation la tu. Atau cari kabel dari PC ke tv.Oh lupe. tersinggah sini masa google untuk metal dance pad kat Malaysia hehe takde.

    Rabiatul Adawiyah

    (September 20, 2009 - 1:32 am)

    An : Raja Tari terbaik punyer.. hahahaha…artszfar : Ala… Saya cari punya la susah.. Hrmm.. Murahnya awak beli.. waa.. tak puas hati ni.. Ada wayar untuk cucok kat tv skali tak?

    artszfar

    (September 19, 2009 - 7:18 pm)

    Saya beli di Thundermatch Low Yat for RM39.00. 3 Minggu lepas kat All IT Hypermart ada 4 kotak lagi RM49.00 each.Mana ada yang metal punya ek?My post

    An

    (September 19, 2009 - 3:56 pm)

    fulamakk..raja tari la lepas ni cik ruby ..heee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.