X-treme Dance Pad Platinum

      21 Ulasan pada X-treme Dance Pad Platinum

Woohooo… Hari ni aku receive X-treme Dance Pad Platinum.. Puas aku cari barang ni.. Tapi x jumpa.. Aku cari kat Pertama Complex, Low Yat Plaza dan banyak lagi shopping mall… Tapi tak jumpa.. Last skali aku surf internet dan jumpa la satu website Malaysian yang menjual Dance Pad nih.. Alhamdulillah.. Aku bukannya apa.. Ni produk lama tau. Susah nak cari dah.. Sekarang kedai2 game dok jual Play Station, xbOX and Wii.. Untuk budget rendah macam aku ni.. Dance Pad dah cukup dah.. Aku pernah main benda ni dulu.. So, aku nak la memiliki benda nih.. Hehehe.. Baru puas hati aku.. Aku order kat pengedar tu pada hari rabu lepas (16 Sept 09).. Hari ni dah sampai (18 Sept 09).. Sekotak Dance Pad ni berharga rm 60.00.. But… If nak sampai cepat dan selamat macam aku nih.. Korang add lagi rm 10.00.. Penghantaran secara pos laju.. Hehehe.. Peringatan, ini adalah USB Dance Pad.. Kalau nak pasang kat tv.. Pi cari extra wayar yang leh cocok kat tv…

Sesiapa yang berminat untuk membeli.. sila layari website ni dan berhubung dengan encik syabani.

USB Dance Mat

Jam 12.30 pm tadi pegawai pos laju hantar barang nih.. Hehehe.. Tengok la pic bawah ni.. Excited jer aku bukak..

.proses membuka.

.taraaa.. ni lah dia yang ditunggu-tunggu.. sonoknyer.
sign5.png

About Ruby

Ruby is a writer, entrepreneur and youtuber. The content of this blog consisting sponsor and personal experience. As i'm write something might different from other bloggers, alas different type of ideas give different result. Think and stay positive to keep our mind clean and healthy.

21 comments on “X-treme Dance Pad Platinum

    1. Ruby Post author

      Kak Gojes > tak pasti ada lg ke tak. tapi akak boleh tanya di kedai barangan game tu. beli yang terus cucuk kat televisyen lg best kak. hehehe.

      Reply
    1. rabiatul adawiyah Post author

      Yan > kat lowyat tu suggestion dari reader. Saya beli secara online seperti penulisan saya di dalam blog entry ini. Cuba google lagi untuk kepastian. Tak pasti yang sekarang ini ada lagi untuk TV ke PV ke. Saya beli dulu untuk PC. Dance pad ni dah lama sangat, mungkin dah tiada lagi. Cuba cari di kedai game yang jual cd game, xbox, play station, wee fit, gameboy semua tu. Kena rajin bertanya, sebab produk dah ditelan zaman. Harap ini dapat membantu. Terima kasih. 🙂

      Reply
    1. rabiatul adawiyah Post author

      Yan > Kat kedai game tingkat 3 ada. Cuba je cari kat kedai lain2 juga.. ada murah and mahal. 🙂

      Reply
  1. Khairul

    salam. dalam cd tu, apa content dlm tu? cuma ada file.exe tu je ke? bole copy paste mcm tu je tak ? sbb ultrabook saya takde cd-rom reader. nk copy paste kat laptop kwn pastu kat laptop saya. thanks

    Reply
  2. purple

    salam..sy pn berminat nk beli dance pad nih..mmg dh jmpa website yg rabiatul ckp 2,baru ingt nk pegi shop dia..yg artsfar jumpa 2 dance pad yg sama cm rabiatul punye ke?boleh cocok kt laptop kn?kalo sama baik sy pegi cari kat lowyat..hehe

    Reply
  3. Rabiatul Adawiyah

    metal punyer, kat tempat main game mid valley ada la.. besar tu.. hehehe… saya nak cari cable tu la awak.. senang skit nak main.. luas..

    Reply
  4. artszfar

    Kat tv? Rasanya kena pakai pad untuk playstation la tu. Atau cari kabel dari PC ke tv.Oh lupe. tersinggah sini masa google untuk metal dance pad kat Malaysia hehe takde.

    Reply
  5. Rabiatul Adawiyah

    An : Raja Tari terbaik punyer.. hahahaha…artszfar : Ala… Saya cari punya la susah.. Hrmm.. Murahnya awak beli.. waa.. tak puas hati ni.. Ada wayar untuk cucok kat tv skali tak?

    Reply

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge