Petua Hilangkan Daki di Leher

| |

Petua Hilangkan Daki di Leher 1

Petua Hilangkan Daki di Leher?? Daki sering terdapat di bahagian badan dan leher. Kamu tidak perlu bimbang kerana ada petua untuk menghilangkan daki tersebut. Ambil tiga sudu besar tepung gandum, tiga sudu besar oat yang dikisar halus dan setengah cawan tairu. Gunakan tairu masam (natural yogurt pon boleh ler) kerana ia merupakan agen pencerahan kulit semulajadi. Campurkan bahan-bahan ini menjadi bancuhan yang pekat. Sapukan pada leher seperti masker dan biarkan selama 15 minit. Kemudian gosok leher menggunakan kain yang agak kasar dan bilas dengan air suam sehingga bersih. Lakukan dua minggu sekali secara konsisten. InsyaAllah daki mudah tertanggal.

Ruby dah cuba dan ia berkesan!

sumber : majalah Dara.Com

Petua Hilangkan Daki di Leher 2

Previous

Filem Papadom

Vaseline Intensive Care

Next

10 thoughts on “Petua Hilangkan Daki di Leher”

  1. Tauru tu susu basi.. Hemm.. Nk dpat kan kart mna?. Maknanya,boleh beli yg gambar yogout diatas mengantikannya… Petua Ni sesuai digunakan dri peringkat umur? Lalaki Dan wanita pun boleh kan?? Ok.. Nak Tanya tulah… Klau boh Kay ketiak boleh juga ke.. Utk hilangkan kesan daki Ni..

    • Hahaha. Macam boleh je guna di ketiak. Cuba awak try, kalau okay. Maklumkan kat ruby, boleh kita kongsikan dengan kawan-kawan lain. 🙂

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.