Vaseline Intensive Care

      2 Comments on Vaseline Intensive Care

Entry kali ni nak bg informasi kat semua pembaca setia.. Siapa diantara anda memiliki Vaseline Intensive Care didalam hand bag?? Angkat tangan.. Hehehe.. Saya rasa semua perempuan ada kan. Lelaki mungkin ada dan mungkin tidak.. Hehehe.. Tapi takpe.. Mari saya kongsi informasi skit pasal Vaseline nih..

.Vaseline.

Banyak kebaikannya menggunakan Vaseline.. Saya ada masalah bibir kering.. Saya dah gunakan macam2 produk.. Lip Balm, Lip Ice, Lip Gloss and etc.. Dari pelbagai jenama.. semuanya tak membantu, malah mengeringkan lagi kulit bibir saya.. Saya cuba la menggunakan Vaseline pada tahun 2005.. Masa tu saya kerja di Watson’s KLCC.. Memandangkan Vaseline tu cepat laris, saya belek2 la produk tu.. diasaskan daripada 100% Pure Petroleum Jelly.. Then saya try ler sampai sekarang.. Saya gunakan Vaseline khas untuk bibir sahaja.. Alhamdullillah ok bibir saya.. Vaseline tak berminyak dan cepat serap.. Tak perlu gunakan gincu ke apa ke.. Sebab bila pakai Vaseline bibir jadi segar dan berseri..

Sekarang ni Watson’s ada buat promotion second purchase of Vaseline dapat harga RM 1.. Kongsi la ngan kawan2.. Jimat.. Hehehe..

About Ruby

Ruby is a writer, entrepreneur and youtuber. The content of this blog consisting sponsor and personal experience. As i'm write something might different from other bloggers, alas different type of ideas give different result. Think and stay positive to keep our mind clean and healthy.

2 comments on “Vaseline Intensive Care

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge