The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader | GSC Mid Valley

Assalammualaikum semua, terima kasih Churp Churp! Saya dapat menonton wayang lagi. Oh bestnyer hobi saya ni. Tak sia-sia bersusah-susah buat tweet kat twitter. Hehe.

Ingatkan premier screening Churp Churp and Nuffnang je, rupa-rupanya GSC juga mengadakan premier screening. Apa nama tu, GALA night? huh.. sangat ramai org yang hadir. Saya ni muka tak malu pun layankan je contest jawab soalan mereka. haha. Saya menang juga tau. Menang poster. haha!


I lupa la nama dia ni, dia sedang buat intern kat Nuffnang dan disebalah dia adalah org kuat Churp Churp iaitu Jackqie.


Lautan manusia kerana ada macam-macam disini. 🙂


Mengabadikan kenangan dengan blogger. Dari kiri saya Rabiatul, Cik lily, Saiful Naim dan Hazman Fadzil.


DJ Ean from hitz.fm tu wearing Lucy dress. haha! he’s so funny la!


Both DJ beraksi la pulak. hihi. 😉


Ada puzzle contest! Ramai beratur nak cuba, sebab dapat voucher kalau berjaya melengkapkan gambar Aslan.!


Jarak untuk memanah yang sangat dekat. Boleh ke kena tepat kat titik merah tu. Good luck kepada adik2 nih. hihi.


Bergambar bersama Tricia dari GSC! Nice to meet her again!

Okay saya nak komen skit mengenai movie The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader.

Bagi saya cerita ni agak 5/10 kerana jalan cerita yang biasa-biasa je. Saya suka aksi yang dilakonkan, grafik yang digunakan. Selamat menonton. Tonton 2D je supaya anda tak bengang dengan 3D yang sama seperti 2D. hrmm..

About Ruby

Ruby is a writer, entrepreneur and youtuber. The content of this blog consisting sponsor and personal experience. As i'm write something might different from other bloggers, alas different type of ideas give different result. Think and stay positive to keep our mind clean and healthy.

2 comments on “The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader | GSC Mid Valley

    1. rabiatul adawiyah Post author

      @hazmanfadzil hihi. sebab ada GSC friend yang ambil gambar. hihi. Thanks to Tricia sebab ambil gambar kita. 🙂

      Reply

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge