Big Apple Donut for me! | Love in a blog

Assalammualaikum and hi!

I really miss my college friends. One of them is Najib. Tak sangka dia nak jumpa aku! Maklumlah aku kan busy girl in the world.

So, setup punya setup. Kami berjumpa di Soya Shop, Plaza Low Yat. Lokasi tu aku pilih. Kui kui kui.

Dia banjer Big Apple Donut la. Shame.. Shame..

Perkara pertama dia nak jumpa aku sebab dia tak pernah jumpa aku selepas tamat belajar. Ofcoz la kan.

Then, the second things is. He nak show his girl la. Sweet punyo. Bila nak confirmed couple? Lembab betul la Najib ni. Si Gadis dah bagi hint la woi!

Anyway, aku doakan yang terbaik untuk ko Najib, Fara and Wan. Hahaha. :p

Post Author: Ruby

Ruby is a writer, entrepreneur and youtuber. The content of this blog consisting sponsor and personal experience. As i'm write something might different from other bloggers, alas different type of ideas give different result. Think and stay positive to keep our mind clean and healthy.

4 thoughts on “Big Apple Donut for me! | Love in a blog

    najeeb

    (January 2, 2011 - 8:50 am)

    hint??

    i'll stick with 'najeeb yg lembab'..huhuhu~~~

    wow!! da dekat ke nk bg kad tu? excited nih.

      rabiatul adawiyah

      (January 2, 2011 - 1:40 am)

      kad bulan 9 aku kasi. hahahaha!

    najeeb

    (January 2, 2011 - 7:00 am)

    bengong!!

    hahaha…

    anyway, thanks for making some time utk aku belanje ko makan since da 3 kali birthday aku haye bole wish je..

    ko ngn naim pun bile lg kan??

    abg bodyguard tu..hahahaha

    daaaa~~~

      rabiatul adawiyah

      (January 2, 2011 - 7:12 am)

      hahaha.. aku la bengong?? hikhikhik..

      Ala ko ni. Si Fara dah bg hint kot.. hahaha.

      Aku ngan Naim aka mr bodyguard tu aku bg kad ko dtg eh. hahaha!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.