Big Apple Donut for me! | Love in a blog

      4 Comments on Big Apple Donut for me! | Love in a blog

Assalammualaikum and hi!

I really miss my college friends. One of them is Najib. Tak sangka dia nak jumpa aku! Maklumlah aku kan busy girl in the world.

So, setup punya setup. Kami berjumpa di Soya Shop, Plaza Low Yat. Lokasi tu aku pilih. Kui kui kui.

Dia banjer Big Apple Donut la. Shame.. Shame..

Perkara pertama dia nak jumpa aku sebab dia tak pernah jumpa aku selepas tamat belajar. Ofcoz la kan.

Then, the second things is. He nak show his girl la. Sweet punyo. Bila nak confirmed couple? Lembab betul la Najib ni. Si Gadis dah bagi hint la woi!

Anyway, aku doakan yang terbaik untuk ko Najib, Fara and Wan. Hahaha. :p

About Ruby

Ruby is a writer, entrepreneur and youtuber. The content of this blog consisting sponsor and personal experience. As i'm write something might different from other bloggers, alas different type of ideas give different result. Think and stay positive to keep our mind clean and healthy.

4 comments on “Big Apple Donut for me! | Love in a blog

  1. najeeb

    bengong!!

    hahaha…

    anyway, thanks for making some time utk aku belanje ko makan since da 3 kali birthday aku haye bole wish je..

    ko ngn naim pun bile lg kan??

    abg bodyguard tu..hahahaha

    daaaa~~~

    Reply
    1. rabiatul adawiyah Post author

      hahaha.. aku la bengong?? hikhikhik..

      Ala ko ni. Si Fara dah bg hint kot.. hahaha.

      Aku ngan Naim aka mr bodyguard tu aku bg kad ko dtg eh. hahaha!

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge