Big Apple Donut for me! | Love in a blog

Assalammualaikum and hi!

I really miss my college friends. One of them is Najib. Tak sangka dia nak jumpa aku! Maklumlah aku kan busy girl in the world.

So, setup punya setup. Kami berjumpa di Soya Shop, Plaza Low Yat. Lokasi tu aku pilih. Kui kui kui.

Dia banjer Big Apple Donut la. Shame.. Shame..

Perkara pertama dia nak jumpa aku sebab dia tak pernah jumpa aku selepas tamat belajar. Ofcoz la kan.

Then, the second things is. He nak show his girl la. Sweet punyo. Bila nak confirmed couple? Lembab betul la Najib ni. Si Gadis dah bagi hint la woi!

Big Apple Donut for me! | Love in a blog 1

Anyway, aku doakan yang terbaik untuk ko Najib, Fara and Wan. Hahaha. :p

4 thoughts on “Big Apple Donut for me! | Love in a blog”

  1. bengong!!

    hahaha…

    anyway, thanks for making some time utk aku belanje ko makan since da 3 kali birthday aku haye bole wish je..

    ko ngn naim pun bile lg kan??

    abg bodyguard tu..hahahaha

    daaaa~~~

    • hahaha.. aku la bengong?? hikhikhik..

      Ala ko ni. Si Fara dah bg hint kot.. hahaha.

      Aku ngan Naim aka mr bodyguard tu aku bg kad ko dtg eh. hahaha!

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.