Garnier Pure Active, Scrub Away Blackheads & Marks!

      9 Ulasan pada Garnier Pure Active, Scrub Away Blackheads & Marks!

Cuaca panas lately. Sehinggakan ada ruam kecil keluar dr liang roma muka. Kalau tidak bernasib baik, jerawat pun tumbuh. Hahaha! Sebelum adanya Garnier PureActive Multi Action Scrub, kulit saya memang berminyak dan liang roma terbuka. Pada mulanya saya hanya mencuba Garnier PureActive Multi Action Scrub kerana iklannya di televisyen. Hehehe. So, memang ternyata sesuai dengan kulit saya.

Seperti saya yang aktif berurusan di luar dan tidak kira masa, saya membawa Garnier PureActive setiap masa di dalam handbag. Setiap waktu solat zohor, saya akan mencuci muka. Rasa segar dan nyaammaaan!

Garnier PureActive
Sebelum mengguna Garnier PureActive Multi Action Scrub

Garnier PureActive
Selepas mengguna Garnier PureActive Multi Action Scrub

Garnier PureActive Multi Action Scrub
Bawalah pencuci muka anda kemana2. Beli dua, satu di dalam handbag dan satu lagi utk kegunaan di rumah.

Pasti you all nak tahu apa yang terkandung dan membuatkan Garnier PureActive Multi Action Scrub lebih bagus dari yang lain kan. Sedikit info mengenainya!

Garnier PureActive

Garnier PureActive Multi Action

Garnier PureActive Multi Action Scrub

Garnier PureActive Multi Action Scrub

Garnier PureActive Multi Action Scrub

Selamat mencuba!

About Ruby

Ruby is a writer, entrepreneur and youtuber. The content of this blog consisting sponsor and personal experience. As i'm write something might different from other bloggers, alas different type of ideas give different result. Think and stay positive to keep our mind clean and healthy.

9 comments on “Garnier Pure Active, Scrub Away Blackheads & Marks!

  1. intan

    brape arie erk bru berksan? Sbb dh lbh krg smggu sya pkai tp klit muka sma je.. Mlah ada jrwat tmbul..

    Reply
  2. ila

    syer pon bru jer guna..tp syer nk tnye scrub ni boleh ker pakai hari2??blh buat mcm pncuci ker?sbb syer ader bce scrub ni hnye pkai 2x jer smnggu btol ke??confiusla…

    Reply

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge