L’oreal French Glam Night

Last week, Thursday 15 Dec 2011 i was invited to L’oreal Frenchh Glam Night bertempat di Uptown 2, Damansara. Event start about 7.30pm. Nak dijadikan cerita pada waktu pagi saya pergi #DGinsideJob yang finish dalam jam 4pm. Pastu driving ke Uptown Damansara, sambil tu tunggu rakan blogger yang ingin menumpang ke Uptown. Tunggu dia dalam satu jam di LRT Kelana Jaya. T_T

So kami sampai di L’oreal Malaysia Sdn Bhd pada jam 6.30pm. Hehehe. Sampai juga, dan parking dihadapan Uptown 2. Sonang den terus naik lift. Hehehe.

L'oreal french glam night

L'oreal french glam night

Sebelum acara bermula, ofkoz berkenalan, bersalaman ngan blogger-blogger lain. Paling best bila Connie invite “anda semua boleh makan sekarang”. Wow makan dulu? Apa lagi, gi kat buffet table dan ambil gambar makanan dulu. hahahaha! Lepas 10 min baru start ambil makanan. Hahaha.

L'oreal french glam night

L'oreal french glam night

L'oreal french glam night
Sayalah chef pada malam ini. 🙂

Okay dah habis bab makan, motif utama ke L’oreal kerana French Glam okeh.

L'oreal french glam night
Group photo dulu. Posing.. Posing.. Hehehehe.

L'oreal french glam night - Mr Ivan Franco
The first presenter – Mr Ivan Franco (Marketing Director of L’oreal Paris)

He explain more about L’oreal Paris, Kejaayan L’oreal dalam menjadikan setiap wanita “You worth it/Kerana dirimu begitu beharga”. Kini L’oreal Paris menjadi produk kegilaan ramai. Sewaktu Mr Ivan Franco menunjukkan video iklan L’oreal zaman dulu-dulu, rasa macam bangga pula sekarang. Sebab dulu mana ada artist Malaysia jadi duta. Duta L’oreal Paris artist Malaysia yang paling best adalah Maya Karin. 🙂

L'oreal french glam night - Stephanie Ooi
Stephanie Ooi explain more about our product. Before this kami semua beri maklum balas berkenaan jenis kulit dan warna kulit. hehehe.

L'oreal french glam night
Kami menerima sebakul set penjagaan kulit! Yabedabedu! Bestnyer! Thanks L’oreal! Dari Kiri Madammondoq, CikLilyPutih, Rabiatul & Nik

L'oreal french glam night
Pencuci muka terkini sensasi yang belum berada dipasaran! L’oreal Paris Perfect Clean. Disertakan dengan sponge seperti berus. Memang sesuai dengan kulit anda.! Lihat video dibawah.. 🙂

L'oreal french glam night
L’oreal Paris Youth Code Serum. Lihat video dibawah. 🙂

L'oreal French Glam Night
L’oreal Paris Revitalift Double Lifting

Loreal French Glam Night

Loreal French Glam Night
Shereen Au explains more about cosmetics from L’oreal Paris.

Loreal French Glam Night
L’oreal Paris Double Extension Curl

Loreal French Glam Night
L’oreal Paris Base Magique

Loreal French Glam Night
L’oreal Paris Foundation – True Match Roll’on.

Sesi untuk mekap-mekap. 🙂

L'oreal French Glam Night

Terima kasih kepada pihak L’oreal Paris Malaysia kerana sudi menjemput saya.

Untuk para pembaca, nantikan makeup dan skin care review dari saya ye. Soon! Gambar selebihnya di Rabiatul Adawiyah | Lifestyle Blogger FB Fan Page

xoxo,

Post Author: Ruby

Ruby is a writer, entrepreneur and youtuber. The content of this blog consisting sponsor and personal experience. As i'm write something might different from other bloggers, alas different type of ideas give different result. Think and stay positive to keep our mind clean and healthy.

4 thoughts on “L’oreal French Glam Night

    madammondoq

    (December 23, 2011 - 11:55 am)

    yeay!! gambor i ada kat atas!!! alamak.. belum buat lagi entry ni.. aduhh,…
    madammondoq´s last blog post ..Anak Masuk Tadika.. Mak Yang Excited!My Profile

      rabiatul adawiyah

      (December 23, 2011 - 12:05 pm)

      Madammondoq, entry ni panjang.. saya buat sempoi je.. hahaha..

    zoe

    (December 23, 2011 - 8:11 am)

    wow,, bestnye. hehehe

      rabiatul adawiyah

      (December 23, 2011 - 10:10 am)

      Hi zoe, ya memang seronok. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.