Story of #DGiPhone4s

      2 Ulasan pada Story of #DGiPhone4s

Hello all,

Recently banyak cerita pasal launching iPhone 4S pada 16 Dec 2011 tepat jam 12am kan? Disebabkan i joined #DGInsideJob, so berkesempatan untuk mengikut DiGi di…. DiGi 360 Centre, Solaris Mont Kiara. Manakala rakan-rakan blogger lain sibuk ke Bangsar untuk iPhone Launch oleh Celcom dan Hotlink di KLCC Convention Centre.

Which one is more happening? Ofkoz la semua kan. DiGi punya style lagi best. Pertama di Malaysia yang membuat online purchase! Terus dihantar ke rumah atau anda boleh ambil di DiGi centre nationwide. Yabedabedu. 🙂

1st person buying an #DGiPhone4s
Pembeli no 1 yang hadir seawal ja 5.30pm untuk mendapatkan iPhone4s di DiGi Centre! So beliau dapat no 1 dan masih sanggup menunggu di DiGi Centre sampai 12 am! Awesommmeee..

#DGiPhone4s Launch at Solaris Mont Kiara
iPhone4s idaman hati ku!

DG provide makan!
Am proud to say, DiGi is really great in community and awareness service. DiGi provided free eat smpai lebam steamboat! For DiGi customers and iPhone4s buyers! While waiting 12 am! i makan makan di sini. hehehe.

DG provide makan!

DG provide makan!

#DGiPhone4s
Diantara pembeli yang menunggu giliran. Tapi tidak sesak sebab ramai ambil online purchase! Yeehhoo!

#DGiPhone4s

Doakan saya menang iPhone4s untuk DiGi contest oleh Nuffnang ye. 🙂

Masa disini, buat pertama kalinya saya bertemu Maria Elena. Siapa yang tidak kenal Maria? Satu Malaysia tahu pasal dia kan kan? Nak dibandingkan aku seperti semut merah. Eh tetiba feeling. Hahaha.

Ada story di #DGiPhone4s Launch. Sementara menunggu tepat jam 12am. Seperti biasa kita mingle2 ngan blogger fehmes seperti kak Ceera yang dari Ceeramoon tu. Ada Hanis Zalikha. Pastu ada Maria Elena. Huhu. Ada member ni cakap dah biasa jumpa Maria dan bla bla bla. Malas aku nak dngar cerita poyo tu. Dalam dunia blog ni, bersederhanalah anda kerana itu kegilaan readers! I love you all. hahaha.

Bersama Maria

Nak dijadikan cerita, si Maria ni muka seperti biasa (mcm zaman sekolah).. ngantuk2 sebab dah sampai masa tido dia agaknya. Haha. Disebabkan mata dan cara dia bercakap mcm memalas tu, aku secara tiba2 jeng jeng jeng..

Ingatan ku teringat rakan sekolah darjah 4! Hihihi. Kalau tak tanya mesti sampai sekarang aku tak tau dia classmate aku.!!

Reunion kami berdua je time tu, so campur tunang Maria jadi Reunion bertiga! Hahaha.

Keyword utk ingat semua ni adalah Farah Alia! Kalau tak Maria mesti tak ingat. =.=”

Bunch of picture at Rabiatul Adawiyah | LifeStyle Blogger

About Ruby

Ruby is a writer, entrepreneur and youtuber. The content of this blog consisting sponsor and personal experience. As i'm write something might different from other bloggers, alas different type of ideas give different result. Think and stay positive to keep our mind clean and healthy.

2 comments on “Story of #DGiPhone4s

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge