LOréal Paris True Match Rollon Foundation

      2 Comments on LOréal Paris True Match Rollon Foundation

Assalammualaikum semua

Saya memang suka update waktu malam-malam macam ni. Masa inilah idea mencurah-curah. Hehehe.

Saya nak share dengan you all mengenai produk kecantikan iaitu LOréal Paris True Match Rollon Foundation. Foundation unik yang didatangkan khas dengan roll on sponge sememangnya ini adalah kali pertama saya melihat dan kini memilikinya!

LOréal Paris True Match Rollon Foundation

Jika anda masih tidak dapat membayangkan bagaimana cara menggunakan LOréal Paris True Match Rollon Foundation, sila tonton video dibawah dengan teliti! cewah macam cari bahan risikan je. hehehe.

Sangat mudahkan penggunaan LOréal Paris True Match Rollon Foundation? Manja2 je sapuan di pipi. hehehe.

LOréal Paris True Match Rollon Foundation

LOréal Paris True Match Rollon Foundation didatangkan dengan enam (6) shades. Beautician Loreal membantu saya untuk mencari warna yang sesuai, mereka mengatakan bahawa kulit saya seakan-akan Golden-Golden gitu. So dapatlah Golden Beige W3 tu.

Loreal-True-Match-Foundation-Shades

Jika anda perasan warnanya seakan gelap kan? Saya pada mulanya menolak warna gelap-gelap macam ni. Tapi bila dah pakai sesuai le pula. hehehe.

LOréal Paris True Match Rollon Foundation

LOréal Paris True Match Rollon Foundation

Lihat roll yang comel ni. Ringan dan mudah diaplikasikan. 🙂

LOréal Paris True Match Rollon Foundation

Selesai belek-belek cover dan tonton video, sesi mencuba pula. hehehe. Roll on sahaja pelan-pelan dan sapu ke wajah anda yang gebu tu ya. 🙂

LOréal Paris True Match Rollon Foundation
Sewaktu sedang roll on ke wajah. lihatlah dunia muka ku yang gebuz! Roll On kasi rata dan selesai semudah ABC!

LOréal Paris True Match Rollon Foundation
Roll On disebelah kiri wajahku. Hehehe. Nikmatnya dunia apabila tidak perlu tenyeh-tenyeh muka.

LOréal Paris True Match Rollon Foundation
Tadaaa.. dah siap. cantik tak?? ♥ ♥ ♥ ♥
LOréal Paris True Match Rollon Foundation

LOréal Paris True Match Rollon Foundation recommended retail price is RM 76.90 at all L’Oréal Paris counters nationwide.

xoxo!

About Ruby

Ruby is a writer, entrepreneur and youtuber. The content of this blog consisting sponsor and personal experience. As i'm write something might different from other bloggers, alas different type of ideas give different result. Think and stay positive to keep our mind clean and healthy.

2 comments on “LOréal Paris True Match Rollon Foundation

  1. Christy

    This foundation look like very effective when apply to your face. This one I try before already and currently I am using MAC brand. After I try both I think they are about the same. Nothing so special about MAC or the one that you are using now.

    Thanks,
    Christy
    maternity clothes

    Reply
    1. rabiatul adawiyah Post author

      hi Christy,

      it’s depends on ur skin. even other product also not suitable for me. just find what is nice for you and make up that look flawless on your skin. 🙂

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge