Dapatkan Tiket The Avengers Marvel di pawagam dengan Tune Talk Mobile Prepaid!

| |

Ramai diantara kita menantikan kemunculan The Avengers! Bagi peminat komik super hero dari Marvel yang menjadi ikutan sejak kecil kini muncul dengan gabungan super hero yang kita minati. Diantaranya adalah Iron Man, The Incredible Hulk, Thor, Captain America, Hawkeye dan Janda Hitam atau lebih dikenali Black Widow. :p

Tune Talk - Avengers

Para pelakon di dalam Filem The Avengers Marvel adalah Robert Downey Jr., Chris Evans, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Jeremy Renner and Tom Hiddleston, with Stellan Skarsgård and Samuel L. Jackson, manakala penulis dan diarahkan oleh Joss Whedon, dari kisah Zak Penn. “The Avengers Marvel” adalah berdasarkan daripada siri-siri buku komik “The Avengers” yang mula diterbitkan pada tahun 1963 dan menjadi institusi komik terkemuka sejak itu.

Tune Talk Malaysia selaku Telco yang berkembang pesat dengan perkhidmatan pra bayar terbaik, kini terlebih dahulu membawa “The Avengers Marvel dengan Tune Talk”, bersempena tayangan filem tersebut di Malaysia pada bulan ini.

Tune Talk CEO, Jason ‘Thor’ Lo juga kata, “Kami berbangga menjadi sebahagian daripada penayangan filem Marvel The Avengers di Malaysia. Seperti biasa, kami akan membawa hiburan terbaik untuk semua orang. Filem ini adalah satu produksi pengeluaran hebat dari Marvel Studios, ia pasti membawa ramai penonton tempatan di seluruh negara dengan aksi hebat dan kesan khas yang sangat luar biasa!”

Sebagai penghargaan dari Tune Talk, Tune Talk dengan berbesar hari ingin memberi tiket-tiket eksklusif untuk tayangan perdana ‘The Avengers Marvel’ yang ditayangkan pada 26 April 2012 di Golden Screen Cinemas (GSC), Pavilion Kuala Lumpur. Peminat-peminat boleh menebus Tune Talk Points mereka untuk mendapatkan tiket percuma!

Dapatkan Tiket The Avengers Marvel di pawagam dengan Tune Talk Mobile Prepaid! 1

Berita baik bagi peminat fanatik Marvel The Avengers, anda boleh mengutip semua 6 watak kad-kad sim! Hanya menambah top up RM30 dan kad sim adalah kepunyaan anda. Sim kad dijual dengan lebih daripada 10, 000 di semua peniaga rasmi Tune Talk seluruh negara. Poster-poster terhad juga akan menjadi milik anda apabila anda menambah nilai top up sebanyak RM10. Dapatkan kesemua watak dan kami mempunyai semua 6 watak kesemuany di luar sana.

Tune Talk – Black Widow
Tune Talk - Black Widow

Tune Talk – Iron Man
Tune Talk - Iron Man

Tune Talk – Hulk
Tune Talk - Hulk

Tune Talk – Hawkeye
Tune Talk - Hawkeye

Tune Talk – Captain America
Tune Talk - Cap America

Tune Talk – Thor
Tune Talk - Thor

Anda boleh melawat laman web Tune Talk di www.tunetalk.com atau laman Facebooknya di www.facebook.com/tunetalk untuk lebih info berkenaan kedua-dua promosi-promosi di atas.

xoxo dari Rabiatul Hawkeye! Hahaha!

Dapatkan Tiket The Avengers Marvel di pawagam dengan Tune Talk Mobile Prepaid! 2

Previous

Inovasi Terkini Samsung Smart TV

I need vacation so badly! Jom ke Awana Kijal Terengganu

Next

3 thoughts on “Dapatkan Tiket The Avengers Marvel di pawagam dengan Tune Talk Mobile Prepaid!”

  1. Pingback: Tune Talk
  2. Pingback: Marvel Freshman

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.