Be The 1st To EXPERIENCE The SAMSUNG GALAXY S III, Brought To Life by CELCOM!

Pasti ramai yang menantikan kemunculan hebat Samsung Galaxy S III. Selepas perlancarannya ni One World Hotel, banyak komen-komen positif diterima. Kini penantian anda terjawab apabila Celcom bakal memberikan pengalaman yang sangat mengujakan apabila menjadi salah satu Telco pertama memberi pakej istimewa bagi anda yang ingin menjadi yang PERTAMA memiliki The Samsung Galaxy S III.

Kenapa perlu mendapatkan Samsung Galaxy S III? Perlukah saya menerangkannya lagi sedangkan anda semua pasti lebih pantas google informasi tentang telefon pintar dari Samsung ini? Hehehehe.

Jangan risau kerana saya akan menerangkan kepada anda semua, saya ingin anda lebih jelas dan menjadi gila ingin mendapatkan telefon pintar keluaran Samsung dan pastinya dari CELCOM. Yay!!

Be The 1st To EXPERIENCE The SAMSUNG GALAXY S III, Brought To Life by CELCOM! 1

Samsung Galaxy S III adalah telefon pintar yang dicipta mengikut keinginan anda yang menekankan rekaan-rekaan sentrik manusia, interaksi semula jadi dan perkongsian segera. Cengkaman yang selesanya dan bentuk organik memberikan satu rasa yang mewah. Rekaan Samsung GALAXY S III diinspirasikan daripada unsur-unsur angin, air dan cahaya.

Samsung GALAXY S III cukup pintar mengesan wajah anda, suara dan pergerakan, dengan ciri inovatif ‘Smart Stay’, Samsung GALAXY S III dapat mengesan bagaimana anda menggunakan telefon anda, sama ada sedang membaca e-book, menonton video atau melayari web – dengan mempunyai kamera di hadapan , ia dapat mengenal pasti mata anda supaya ia kekal memaparkan skrin. Sebagai contoh ketika anda menonton movie, pastinya telefon pintar yang lain akan menjadi gelap selepas beberapa minit anda menonton, tetapi bagi Samsung GALAXY S III akan membiarkan paparan skrin kerana ia dapat mengesan mata anda. Sangat pintar kan?

Mempunyai S Voice yang membolehkan anda memberi arahan kepada Samsung GALAXY S III serta S-Beam untuk anda menyimpan fail fail besar di dalam Samsung GALAXY S III anda! Anda juga boleh menyimpan semua gambar, muzik dan video melebihi dari 64GB di microSD. Dilengkapi dengan kamera 8MP dan satu lagi kamera 1.9MP di bahagian depan.

Selain itu Samsung GALAXY S III dikuasakan oleh Android™ 4.0, Ice Cream Sandwich dan memiliki peranti Super AMOLED yang telah ditingkatkan kepada HD untuk pemandangan yang lebih luas di paparan skrin bersaiz 4.8 inci.

Berita gempar untuk anda yang ingin mendapatkan dan menjadi orang pertama memiliki Samsung GALAXY S III. Celcom adalah Telco utama di Malaysia yang sering memberi kejutan kepada semua peminat teknologi telefon pintar. Kini Celcom bakal mengedarkan Samsung GALAXY S III terbaru di 3 lokasi dari 31 Mei hingga 3 Jun 2012!

Anda hanya perlu pergi ke 3 lokasi dinyatakan di bawah untuk mendapatkan Samsung GALAXY S III melalui Celcom.

– Datang ke South Court Mid Valley Megamall KL, AEON Station 18 Ipoh dan Sutera Mall Johor Bahru untuk mendapatkan pakej yang berpatutan disana.
– Pastikan anda datang dengan berpakaian biru dan berpeluang pusing roda untuk mendapatkan Samsung GALAXY S III pada harga yang sangat rendah iaitu RM 888 serta mendapat hadiah-hadiah percuma yang lain!

Banyak aktiviti diadakan di 3 lokasi tersebut dan pastikan anda datang berpakaian biru untuk kelebihan Samsung GALAXY S III!

Pasti anda tertanya-tanya pakej yang ditawarkan oleh Celcom. Dengan Celcom anda boleh memiliki Samsung GALAXY S III dengan harga serendah RM 1438.

Be The 1st To EXPERIENCE The SAMSUNG GALAXY S III, Brought To Life by CELCOM! 2

Anda boleh pra-daftar dalam talian sehingga 30 Mei 2012 untuk menjadi pengguna pertama mempunyai Samsung GALAXY S III. Hanya melawat http://www.celcom.com.my/smartphones/galaxys3

Celcom mempunyai liputan rangkaian yang luas di Malaysia, sama ada di dalam rumah, di luar dan dimana-mana sahaja. Malah Celcom juga memiliki rangkaian terbaik yang berkualiti, sama ada melalui messaging, panggilan suara, panggilan video, melayari, mengirim e-mel, dan banyak lagi.

Celcom memberi anda jaringan mewah dan pengalaman video streaming dengan connection yang sangat kukuh. Pasti anda teruja untuk mendapatkan Samsung GALAXY S III dari rangkaian Telco terkenal di Malaysia iaitu Celcom. Jom dapatkannya. 🙂

xoxo!

Be The 1st To EXPERIENCE The SAMSUNG GALAXY S III, Brought To Life by CELCOM! 3

2 thoughts on “Be The 1st To EXPERIENCE The SAMSUNG GALAXY S III, Brought To Life by CELCOM!”

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.