Flashmob Tropicana Medical Center’s LEAP Healthy Lifestyle di Piazza The Curve

| |

Wah tajuk kemain panjang, itulah namanya blogger. Tajuk kena lengkap sebab nama event pun dah panjang berjela. Hehehe.

Flashmob Tropicana Medical Center's LEAP Healthy Lifestyle di Piazza The Curve 1

Okay ini adalah aktiviti tiba-tiba! Cik Lily ajak saya pergi join flashmob di The Curve selepas event Lancome Rouge In Love tu. Pada asalnya nak jadi photographer. Hehehe. TETAPI! Saya tidak sangka saya melakukan Flashmob. Grrr! Kalau nak tahu, saya tidak pernah join mana-mana flashmob. No! No! No! and No! Sebab apa saya tidak mahu join flashmob? sebab saya segan. kuikuikui.

Flashmob Tropicana Medical Center's LEAP Healthy Lifestyle di Piazza The Curve 2

TETAPI! Bila dah masuk dalam group flashmob tu, sayalah yang paling terkinja-kinja menari dan tidak berhenti dari enjoy flashmob tersebut. Hahaha! Yang paling saya emo, saya di barisan hadapan dan Cik Lily dan Zuriey di belakang saya. Konon nak menyorok la sangat! Hahaha! You Gotcha! Ada rakan media bantu candid gambar tau. :p

Flashmob Tropicana Medical Center's LEAP Healthy Lifestyle di Piazza The Curve 3

Barulah saya tahu apa itu Flashmob, walaupun mereka kata menari ikut suka hati. Saya dah risau, tarian apa la aku nak menari. Comel ke. Hahaha!

Opening flashmob Tropicana Medical Center’s LEAP Healthy Lifestyle di Piazza The Curve ni dilakukan oleh satu dancing group iaitu Rejuvenate Dance Crew yang big boss mereka saya kenal. Hehehe. Mr Alan Thoo. Dah beberapa kali lihat Rejuvenate Dance Crew perform. Not bad lah mereka ni. Menari dan menari. Even mereka boleh choreograph dancing step bila-bila masa. Bak kata orang feel the beat dan ikut rentak alunan music!

Rejuvenate Dance Crew is a team of young and talented Street Dancers whose moves and routines may create awe-inspiring moments that combine new school techniques like popping, locking, Bboy, animation and more! 7 orang dalam satu kumpulan memang smart la mereka perform!

Mereka ada juga keluar di tv, diantaranya ialah Malaysia Hari Ini, TV3. 🙂

xoxo!

Flashmob Tropicana Medical Center's LEAP Healthy Lifestyle di Piazza The Curve 4

Previous

Lancôme Rouge In Love Bloggers Party & Lipstick Review

The Exclusive Premier of “The Sparkle Project” with Yuna

Next

3 thoughts on “Flashmob Tropicana Medical Center’s LEAP Healthy Lifestyle di Piazza The Curve”

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.