The Exclusive Premier of “The Sparkle Project” with Yuna

Hey ho!

Assalammualaikum semua, terima kasih kerana setia menanti entry terkini walaupun basi-basi sikit. Sebab rushing packing stuff untuk Cuti-Cuti Malaysia bersama Santai Magazine dan Tourism Malaysia. Alhamdulillah dah selamat sampai ke Pulau Pangkor!

Berbalik kepada tajuk diatas iaitu The Exclusive Premier of “The Sparkle Project” with Yuna. Penantian untuk ke majlis ni memang lama sebab pertukaran masa dan lokasi berlaku! Walau apa pun sure pihak Samsung nak lokasi majlis di tempat yang esklusif kan kan. So pada 21 Mei 2012 jam 4 petang dan bertempat di Delicious, Marc Residence telah berlangsungnya majlis The Exclusive Premier of “The Sparkle Project” with Yuna.

The Exclusive Premier of "The Sparkle Project" with Yuna 1
From left) Yuna Zarai, Samsung GALAXY Note Ambassador and award-winning Malaysian singer-songwriter, Vincent Chong, Head of Mobile Phone Division, Samsung Malaysia Electronics, and Quek Shio Chuan, Director of “The Sparkle Project” up on stage for a Q&A session on the project for media and fans.

The Exclusive Premier of "The Sparkle Project" with Yuna 2
I love social media! I love Samsung. Tak cukup tangan nak pegang semua ikon-ikon tu.

“The Sparkle Project”, Video muzik pertama Malaysia dicipta dengan menggunakan Samsung GALAXY Note, penampilan pertama secara rasminya semalam kepada industri hiburan, peminat-peminat Samsung GALAXY Note dan Yuna. Samsung mempamerkan video muzik baru Yuna yang bertajuk, “Sparkle”. Video muzik ini adalah hasil satu perkongsian kreatif diantara Yuna dan Samsung Malaysia Electronics.

The Exclusive Premier of "The Sparkle Project" with Yuna 3
Sempat juga kami semua menggayakan Samsung Galaxy Note tu. Hihiks!

The Exclusive Premier of "The Sparkle Project" with Yuna 4

Lucky winners of “The Sparkle Project”, Sarah Joan Mokhtar, Anwar Yasser Zulkifli, Nooru Hajar, Nurul Azreen, and Emily Minor, posing with Yuna, Samsung GALAXY Note Ambassador and award-winning Malaysian singer-songwriter, Vincent Chong, Head of Mobile Phone Division, Samsung Malaysia Electronics, and their brand new Samsung GALAXY Notes.

The Exclusive Premier of "The Sparkle Project" with Yuna 5
Selepas selesai upacara pemberian hadiah kepada pemenang. Masa untuk menikmati juadah yang disediakan. Om Nom Nom.

The Exclusive Premier of "The Sparkle Project" with Yuna 6

The Exclusive Premier of "The Sparkle Project" with Yuna 7
Dapat juga bergambar dengan Yuna even masa dah suntuk sangat. Terima kasih kerana still tersenyum walaupun dalam kepala dah kena rush ye Yuna.

The Exclusive Premier of "The Sparkle Project" with Yuna 8
Group photo! Yay!

Pendapat saya untuk usahasama Yuna dan Samsung adalah sangat bagus kerana ia membuka mata kepada saya iaitu blogger untuk memiliki Samsung Galaxy Note. Ini kerana dengan hanya sebesar tapak tangan saya, saya boleh menghasilkan vlog yang cun! Tak perlu video cam besar gedabak tu. Well, bila duit dah ada sudah pasti saya akan beli Samsung Galaxy Note warna pink! Yay!

Bagi korang yang suka buat vlog yang comel dan colourful, Samsung Galaxy Note sangat sesuai!

xoxo!
The Exclusive Premier of "The Sparkle Project" with Yuna 9
xoxo!

4 thoughts on “The Exclusive Premier of “The Sparkle Project” with Yuna”

    • Mama4A’s > Anak mama minat Yuna mesti teruja mcm saya. Walaupun dah 5 kali jumpa yuna, tetap nak bergambar bersama dia. Fesyen dia lain-lain dan Yuna sangat friendly. 🙂

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.