Hi-Tea-Bersama-Ruby

| |

[Sticky Post sehingga 20 June 2012, scroll ke bawah untuk blog post terkini]

Hi uols,

Hari ini entry panjang skit ye. Nak feeling feeling skit. Hahaha. Sedar tak sedar dah 9 tahun (macam tak percaya je) saya berblog. Dari hanya ingin mencuba coding template di blogger, dah jadi minat untuk menulis pula. Yelah masa zaman dulu-dulu blog untuk melepaskan emo. Hahaha. Uols jangan plak nak mula skodeng blog post zaman-zaman dulu. Malu i tau! :p

Lihat tajuk hari ni macam best kan? Hi Tea bersama Rabiatul Adawiyah. Ini adalah sesi bersama rakan-rakan blog, media dan follower blog RA. Yelah, mesti uols tertanya-tanya ada ke RA ni follower tegar? Selain yang duk tunggu tiket free tu je? Hahaha! Ofkoz ada kan. Kalau tak kenapa visitor blog semakin hari semakin memberangsangkan. Betul tak?

Dulu saya berblog di dalam bahasa inggeris, kemudian rojak dan kini fully bahasa melayu. Nak ikut sifu si Ariff Shah. Ngeh Ngeh Ngeh.. hahaha. Alhamdulillah makin ramai pembaca. Hehehe.

So, untuk Hi Tea, saya pun tak terfikir pun idea ni. Tak pernah nak buat event bersama pembaca blog, sebab berdasarkan komen-komen di blog RA, hanya berapa orang sahaja yang kerap komen. Ada ke pembaca??? Errr.. Tapi bila fikir-fikir, rakan blog ada juga yang kenal RA sebagai kaki pergi event dan sekarang dah jadi PR untuk event-event yang uols suka seperti makan-makan, mekap-mekap, bercuti dan menonton wayang tu. Hehehe.

Dengan berbesar hati saya Rabiatul Adawiyah ingin menjemput follower blog RA untuk bersama-sama memeriahkan #HiTeaWithRA anjuran My Bazaar seperti di perincian berikut.

Sila lihat poster ok, design khas dari orang johor iaitu Melz. Thank you Melz.

Hi-Tea-Bersama-Ruby 1

Tarikh : 23 Jun 2012

Hari : Sabtu

Masa : 2 petang – 4 petang

Tema pakaian : warna warni selain putih hitam. boleh?? hehehe

Lokasi : My Bazaar, The Scott Garden,
1st Floor, 2-68 Kompleks Rimbun Scott,
289 Jalan Kelang Lama,
58000 Kuala Lumpur

GPS : E:101°40’30.3″ N:3°5’41.8″

Pemilihan jemputan terbuka kepada semua rakan blog, blog follower, reader, client dan siapa-siapa yang ingin join. Seramai 50 orang jemputan. Jemputan adalah untuk 1 orang sahaja. Kerana slot ini khas untuk anda sahaja! Ada goodies bag yang bernilai lebih dari RM 50, ada games, ada finger food, ada Bazaar dan anda akan menerima voucher RM 50 dari My Bazaar!

So, bila uols dah dapat voucher dari My Bazaar boleh la shopping disini!!! Bawa duit lebih juga k! Wakakaka!

Hi-Tea-Bersama-Ruby 2

Hi-Tea-Bersama-Ruby 3

Hi-Tea-Bersama-Ruby 4

Hi-Tea-Bersama-Ruby 5

Hi-Tea-Bersama-Ruby 6

Hi-Tea-Bersama-Ruby 7

Hi-Tea-Bersama-Ruby 8

Hi-Tea-Bersama-Ruby 9
Bag bra ni pun ada di My Bazaar. Uols pergi ke kedai comel Mimosa Closet tu. RM 49 je bag bra ni! Saya nak borong nanti. Hehehe.

Apa yang anda perlu lakukan??

1. Komen di ruang komen dibawah dengan mengisi butiran lengkap mengenai diri anda iaitu :

Saya ingin menyertai #HiTeaWithRA, ini butiran saya!

Nama :
Email :
Twitter :
Facebook :
Blog url (jika ada) :

Terima kasih!

Mudah kan? Jadi apa tunggu lagi? Submission sehingga

19 hb June 2012

(mesti juga uols tertanya-tanya kenapa awal sangat submissionnya) kerana saya akan pergi bercuti sambil review resort di Pulau Pangkor (again.. :p ) dari 20hb Jun hingga 22 June 2012 bersama Berjaya Air. Harap-harap JFK Johan yang jadi pilot! hehehe. Actually ada kerja disana. So, saya taknaklah nanti last minute ada yang tidak menerima pengesahan email dari saya. Jumpa anda disana!

Ingin Sponsor #HiTeaWithRA??

Bagi anda yang ingin sponsor makanan, catering, nak “add on” barang-barang untuk goodies bag ke, hadiah game ke atau apa sahaja. Boleh shoot tanya RA di twitter or email rabiatuladawiyah87@gmail.com

Buat masa ni sponsor adalah dari
My Bazaar
Loreal Paris
www.cosmocrazewoman.com
www.yanayassin.blogspot.com
www.NisaKay.Com
www.bedtimestorie.com

Terfikir pula nak buat pot luck? ok tak?

Last but not least, please blog tentang aktiviti ini after event k. hehehe. Meriah skit! Nanti saya nak buat blog post thank you dan senarai tetamu yang hadir akan terpampang di blog ini.

xoxo!
Hi-Tea-Bersama-Ruby 10

Previous

Restoran Ye Lin, Pulau Pangkor

Train Live in KL concert entertain as many as 2500 fan in KL Life Centre

Next

35 thoughts on “Hi-Tea-Bersama-Ruby”

  1. Hi Ada.. sorry kak sha baru teringat utk re-comment di sini….
    hari tu masa Ada message kat FB kak sha suruh re-comment kak sha terlupa nk action.hihi.

    Anyway kak sha dah receive ur invitation email 🙂

    Saya ingin menyertai #HiTeaWithRA :-

    Nama : Sharidawati Shahrudin
    email : anatano_bernabeu@yahoo.com
    twitter : sharidawati
    facebook : sharidawati shahrudin
    blog url : http://sharidawati.blogspot.com

    Thanks 🙂

  2. Saya ingin menyertai #HiTeaWithRA, ini butiran saya!

    Nama : Nur Hanis bt Mohd Ghazali
    Email :anisz692@yahoo.com
    Twitter : daiflora
    Facebook :daiflora anisz
    Blog url (jika ada) :daiflora.blogspot.com

  3. Saya ingin menyertai #HiTeaWithRA, ini butiran saya!

    Nama : zuriati abd aziz
    Email :zuriatiaziz@gmail.com
    Twitter :zuriey86
    Facebook :zuriati aziz
    Blog url (jika ada) :zuriey86.blogspot.com

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.