Kembara Media Fotografi Cuti-Cuti 1 Malaysia ke Pulau Pangkor, Perak, Malaysia – Day 3

Salam uols,

Saya nak sambung cerita percutian ke Pangkor Island. Percutian ini sangat best sebab pemilihan resort memang terbaik dan nantikan saya review fasal Pangkor Island Beach Resort ye. Sudahkah anda membaca entry hari pertama dan hari kedua? Best kan?

Pada pagi hari ke-3 aktiviti pendek je. Ada yang pergi town dan ada yang duk zzzzz kat dalam bilik. Hehehe. Macam saya ni, saya duk bilik sebab kaki cramp. Hahaha! Sian betol. Tido sejuk sangat kot, si yana kipas dia buka dan air cond pun dia on. gila tak sejuk! grrr! Hahaha. Tapi dah on semua tu saya ingat yana kepanasan, bila malam tengok berselubung pula. hahaha!

Pagi tu saya breakfast nasi lemak dan bijirin khasiat! Hahaha!

Then saya jalan-jalan ke skitar hotel, dalam kaki sakit-sakit ni jalan kaki santai je. layan keindahan alam!


Burung Hornbill ni memang banyak di sekitar resort. Rasa nak tangkap je.

Sekitar jam 12 tengahari macam tu kami semua check out dan menuju ke Restoran Ye Lin untuk lunch!

Dah kenyang kita bertolak ke jeti dan sesampainya di jeti lumut, kami diberi kesempatan shopping!!! Lebih kurang 2 jam shopping dan kemudian bertolak ke Kuala Lumpur. Percutian selama 3 hari 2 malam ni memang best. Seronok sangat. Terima kasih!

xoxo!

4 comments on “Kembara Media Fotografi Cuti-Cuti 1 Malaysia ke Pulau Pangkor, Perak, Malaysia – Day 3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge