Kembara Media Fotografi Cuti-Cuti 1 Malaysia ke Pulau Pangkor, Perak, Malaysia – Day 3

| |

Salam uols,

Saya nak sambung cerita percutian ke Pangkor Island. Percutian ini sangat best sebab pemilihan resort memang terbaik dan nantikan saya review fasal Pangkor Island Beach Resort ye. Sudahkah anda membaca entry hari pertama dan hari kedua? Best kan?

Pada pagi hari ke-3 aktiviti pendek je. Ada yang pergi town dan ada yang duk zzzzz kat dalam bilik. Hehehe. Macam saya ni, saya duk bilik sebab kaki cramp. Hahaha! Sian betol. Tido sejuk sangat kot, si yana kipas dia buka dan air cond pun dia on. gila tak sejuk! grrr! Hahaha. Tapi dah on semua tu saya ingat yana kepanasan, bila malam tengok berselubung pula. hahaha!

Kembara Media Fotografi Cuti-Cuti 1 Malaysia ke Pulau Pangkor, Perak, Malaysia – Day 3 1

Pagi tu saya breakfast nasi lemak dan bijirin khasiat! Hahaha!

Kembara Media Fotografi Cuti-Cuti 1 Malaysia ke Pulau Pangkor, Perak, Malaysia – Day 3 2

Then saya jalan-jalan ke skitar hotel, dalam kaki sakit-sakit ni jalan kaki santai je. layan keindahan alam!

Kembara Media Fotografi Cuti-Cuti 1 Malaysia ke Pulau Pangkor, Perak, Malaysia – Day 3 3
Burung Hornbill ni memang banyak di sekitar resort. Rasa nak tangkap je.

Kembara Media Fotografi Cuti-Cuti 1 Malaysia ke Pulau Pangkor, Perak, Malaysia – Day 3 4

Sekitar jam 12 tengahari macam tu kami semua check out dan menuju ke Restoran Ye Lin untuk lunch!

Kembara Media Fotografi Cuti-Cuti 1 Malaysia ke Pulau Pangkor, Perak, Malaysia – Day 3 5

Kembara Media Fotografi Cuti-Cuti 1 Malaysia ke Pulau Pangkor, Perak, Malaysia – Day 3 6

Dah kenyang kita bertolak ke jeti dan sesampainya di jeti lumut, kami diberi kesempatan shopping!!! Lebih kurang 2 jam shopping dan kemudian bertolak ke Kuala Lumpur. Percutian selama 3 hari 2 malam ni memang best. Seronok sangat. Terima kasih!

xoxo!
Kembara Media Fotografi Cuti-Cuti 1 Malaysia ke Pulau Pangkor, Perak, Malaysia – Day 3 7

Previous

Selangorlicious Food Blogging Competition Siri Ke-2 Kini Kembali

Restoran Ye Lin, Pulau Pangkor

Next

4 thoughts on “Kembara Media Fotografi Cuti-Cuti 1 Malaysia ke Pulau Pangkor, Perak, Malaysia – Day 3”

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.