Terima Kasih Join 1st #HiTeaWithRA di My Bazaar

Assalammualaikum uols,

Semalam 23 Jun 2012 saya telah mengadakan #HiTeaWithRA di Scott Garden. First event dari RA. Har har har! Walaupun dah biasa organise event, tetapi saya masih gagal dalam bab emcee! Hahaha! Memang kekok dan segan! Nasib baik la yang hadir semua sporting dan gila-gila. Terima kasih uols!

Dari pihak RA, kami mohon maaf jika ada kekurangan. Banyak kekurangan dan untuk next event kami akan lakukan dengan lebih baik di lokasi dan masa yang lagi best! Bagi saya, 1st Hi Tea alhamdulillah berjalan lancar. Cuma saya agak kekok menjadi emcee. Hahaha! Even meraikan saya, saya masih terkedu untuk mengucapkan kata-kata azimat. Tapi yang penting, ucapan Terima Kasih berjuta kali pun saya tidak akan habis keluar dari mulut saya kerana sokongan anda semua yang sentiasa berterusan. Amin!


Goodies Bag yang disponsor oleh My Bazaar! Pening kepala nak jaga goodies bag yang banyak barang-barang cute. Blogger yang nakal-nakal tu suka suki je exchange kan! Babab bontot tu baru tau! Hahaha!


Catering provided by my mom. D’Intan Catering. Hehehe. Mak buat catering berdasarkan request kawan-kawan je. Sebab kerja sebagai Chef di KDN pun dah busy. One right moment kami buka catering service yang lengkap. InsyaAllah.


Para tetamu yang hadir, konon-konon RA nak bagi speech la kan. Padahal RA speechless! Kah kah kah!


Yang RA berani adalah cakap terima kasih hadir, sila ambil goodies bag dan makan!!! Hahahaha! Segannya! Next event kena upah emcee! Hahaha!

Diantara blogger / follower / sponsor yang hadir. Terima kasih!


Nurul from http://sicantiksiezuka.blogspot.com


Anne from http://penmerah.com


Lily from http://www.ciklilyputih.com


Zaid from http://www.mohdzaid.com


Connie from Loreal


Anis from http://www.anisempoi.com


Ziera from http://zierazain.com


Nisa from http://nisakay.com


Kharil from http://www.khairil.com


Uzair from http://uzairothman.com


Yana from http://yanayassin.blogspot.com


Yana, Anne dan Ziera


Jen and Anis.


Jemput makan Cik Lily


Qistina excited dengan goodies bag yang banyak. Hahaha!


Ashley from My Bazaar


Group photo! Terima kasih datang. ๐Ÿ™‚


Zaid, Khairil, Uzair

Terima kasih kepada mereka yang Sponsor dan Supporter. Small gift from RA.


Jen from http://www.bedtimestorie.com


Connie from Loreal


Jo Lyn from Nando’s


Jen, Anis, Ziera, Rabiatul, Yana, Nurul dan Anne

Pemenang twitter hashtag #HiTeaWithRA

#hiteawithRA semoga maju jaya lepas ni dan sentiasa dimurahkan rezeki. Sedap masakan mak kau. Good luck n always success

Macam-macam ada di My Bazaar Scott Garden

xoxo!

Post Author: Ruby

Ruby is a writer, entrepreneur and youtuber. The content of this blog consisting sponsor and personal experience. As i'm write something might different from other bloggers, alas different type of ideas give different result. Think and stay positive to keep our mind clean and healthy.

16 thoughts on “Terima Kasih Join 1st #HiTeaWithRA di My Bazaar

    Sharidawati Shahrudin

    (June 26, 2012 - 1:15 am)

    ohh thats ur mom! kak sha ada bersalam dgn beliau…ade gak ckp ngan dia “sorry sbb tak sempat nak salam awal2 tadi”..hehehe sedap masakannya ๐Ÿ™‚

    nak copy gambar sekeping dua boleh? hehehehe

      Rabiatul Adawiyah

      (June 26, 2012 - 1:57 am)

      kak sha, ok je.. hehehehe.. terima kasih datang..

    PCL

    (June 26, 2012 - 1:00 am)

    salam singgah sini..

      Rabiatul Adawiyah

      (June 26, 2012 - 1:56 am)

      hi… ๐Ÿ™‚

    Nurul Akmal

    (June 25, 2012 - 11:54 pm)

    Time kasih Kak Ruby yang Gorjes.. Suka sangat.. Rindu kat rendanglah.. nyesal plak tak makan banyak2.. Apepun Time kasih dan Tahniah.. ๐Ÿ™‚

      Rabiatul Adawiyah

      (June 26, 2012 - 1:56 am)

      Nurul, terima kasih join ye. Terima kasih banyak2. ๐Ÿ™‚

    Merryn Tan

    (June 25, 2012 - 7:51 pm)

    sob sob sob.. tak jemput pun :'(

      Rabiatul Adawiyah

      (June 26, 2012 - 9:55 am)

      Merryn, next proper hi tea i invite personally k. Bawa Ethan sekali. hehehe.

    Henry Lee

    (June 25, 2012 - 11:05 am)

    wahhhhh so happening! ๐Ÿ˜€

      Rabiatul Adawiyah

      (June 25, 2012 - 12:23 pm)

      hehehehe.. ๐Ÿ˜€

    Ella Nadjla

    (June 25, 2012 - 6:50 am)

    aaaaaa sayangnyaaaa xdpt join.. akak buat lah lagi nk join jugooook..

      Rabiatul Adawiyah

      (June 25, 2012 - 2:43 am)

      next event join la k.. ๐Ÿ™‚

    Ziera Zain

    (June 25, 2012 - 5:42 am)

    ahaaa…thanks to mummy ruby for invite ziera too!! lenkali hired kite jd MC la kalu nak…eceh…joke je, hehem send my thanks, lot of it to mak kak ruby ea? makanan memang sedap, i love #HiTeaWithRA

      Rabiatul Adawiyah

      (June 25, 2012 - 2:42 am)

      Terima kasih ziera!! Jika ada kekurangan minta ampun maaf ye. hehe.

    Khairil Husni

    (June 25, 2012 - 12:44 am)

    thanks edit pic bg cerah… sy ni pemalu orgnyer.. curik pic eh. tq.

      Rabiatul Adawiyah

      (June 25, 2012 - 10:41 am)

      HEHEHE.. pemalu la sangat! :p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.