GSC Gold Class di Signature The Gardens

| |

Hai Hai Hai uols!

Entry ini untuk share dengan uols yang belum pernah menikmati GSC Gold Class. Mungkin ramai yang cakap ia tidak berbaloi kerana mahal. Ada betulnya juga, tetapi jika anda ingin menikmati menonton wayang di dalam suasana di rumah iaitu mempunya layar besar, sofa yang selesa beserta blanket dan bantal. GSC Gold Class adalah pelihan yang sesuai…

Bagi saya untuk menikmati Gold Class sebulan sekali sudah memadai bagi anda yang bekerjaya dan memiliki keluarga. Kekangan masa dan busy bekerja adalah punca utama saya memilih GSC Gold Class untuk release-release tension gitu. Yelah, satu kerusi untuk saya nak baring, sambil menonton movie. Memang best!  Tiket Gold Class RM 70/person termasuk surcharge.

GSC Gold Class di Signature The Gardens 1

 

GSC Gold Class di Signature The Gardens 2

Ruang menunggu dan kiosk. Tiap pembelian tiket Gold Class akan mendapat complimentary Soft Drink, Coffee or Tea.

GSC Gold Class di Signature The Gardens 3

 

GSC Gold Class di Signature The Gardens 4

 

GSC Gold Class di Signature The Gardens 5

 

Kebanyakan uols teruja dengan toilet oversea yang plastic boleh ditukar tu kan? Ni saya nak tunjuk bahawasanya Malaysia pun memilikinya. Hheeheheh..

 

GSC Gold Class di Signature The Gardens 6

 

GSC Gold Class di Signature The Gardens 7

GSC Gold Class di Signature The Gardens 8

 

GSC Gold Class di Signature The Gardens 9

 

Tibalah masa untuk saya berfoto shoot di dalam hall Gold Class ni. Maaf le saya memang neves nak ambil gambar di dalam hall ni. CCTV ada kot. So nak jalan selamat, minta permission kat one of GSC Staff. Nasib baik mereka bagi. Hehehe.

GSC Gold Class di Signature The Gardens 10

 

GSC Gold Class di Signature The Gardens 11

GSC Gold Class di Signature The Gardens 12

My complimentary coffee. Sedap!!!! Coffee ni pernah saya minum di GSC Media Night sebelum ni. Mengidam punya pasal, i want coffee lagi. Hehehe.

GSC Gold Class di Signature The Gardens 13

Okay overall memang selesa sangat bila menonton movie dengan keselesaan maximum begini. Mood bukan nak tido sangat, cuma nak rehatkan badan sambil menonton movie. Kalau GSC provide Kerusi Urut Gintell lagi best. Hahahaha!!!

Untuk beli tiket Gold Class sila ke http://www.gsc.com.my okay! Malam ni tiket The Dark Night Rises 2D – Gold Class di Signature Gardens dah sold out. Even tiket agak mahal, tetapi nikmat dan privacy menonton itulah yang kebanyakan customer cari. Hehehe. Ada sesiapa nak menonton di GSC Gold Class? Jom Jom Jom. Roger me k.

xoxo!

GSC Gold Class di Signature The Gardens 14

Previous

Melompat-lompat di Johor Premium Outlets

MyMaxi-Peel Journey – Kem Kecantikan, Cara Penggunaan Produk, Sebut Harga dan Interview

Next

6 thoughts on “GSC Gold Class di Signature The Gardens”

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.