GSC Gold Class di Signature The Gardens

      6 Comments on GSC Gold Class di Signature The Gardens

Hai Hai Hai uols!

Entry ini untuk share dengan uols yang belum pernah menikmati GSC Gold Class. Mungkin ramai yang cakap ia tidak berbaloi kerana mahal. Ada betulnya juga, tetapi jika anda ingin menikmati menonton wayang di dalam suasana di rumah iaitu mempunya layar besar, sofa yang selesa beserta blanket dan bantal. GSC Gold Class adalah pelihan yang sesuai…

Bagi saya untuk menikmati Gold Class sebulan sekali sudah memadai bagi anda yang bekerjaya dan memiliki keluarga. Kekangan masa dan busy bekerja adalah punca utama saya memilih GSC Gold Class untuk release-release tension gitu. Yelah, satu kerusi untuk saya nak baring, sambil menonton movie. Memang best!  Tiket Gold Class RM 70/person termasuk surcharge.

 

Ruang menunggu dan kiosk. Tiap pembelian tiket Gold Class akan mendapat complimentary Soft Drink, Coffee or Tea.

 

 

 

Kebanyakan uols teruja dengan toilet oversea yang plastic boleh ditukar tu kan? Ni saya nak tunjuk bahawasanya Malaysia pun memilikinya. Hheeheheh..

 

 

 

 

Tibalah masa untuk saya berfoto shoot di dalam hall Gold Class ni. Maaf le saya memang neves nak ambil gambar di dalam hall ni. CCTV ada kot. So nak jalan selamat, minta permission kat one of GSC Staff. Nasib baik mereka bagi. Hehehe.

 

My complimentary coffee. Sedap!!!! Coffee ni pernah saya minum di GSC Media Night sebelum ni. Mengidam punya pasal, i want coffee lagi. Hehehe.

Okay overall memang selesa sangat bila menonton movie dengan keselesaan maximum begini. Mood bukan nak tido sangat, cuma nak rehatkan badan sambil menonton movie. Kalau GSC provide Kerusi Urut Gintell lagi best. Hahahaha!!!

Untuk beli tiket Gold Class sila ke http://www.gsc.com.my okay! Malam ni tiket The Dark Night Rises 2D – Gold Class di Signature Gardens dah sold out. Even tiket agak mahal, tetapi nikmat dan privacy menonton itulah yang kebanyakan customer cari. Hehehe. Ada sesiapa nak menonton di GSC Gold Class? Jom Jom Jom. Roger me k.

xoxo!

About Ruby

Ruby is a writer, entrepreneur and youtuber. The content of this blog consisting sponsor and personal experience. As i'm write something might different from other bloggers, alas different type of ideas give different result. Think and stay positive to keep our mind clean and healthy.

6 comments on “GSC Gold Class di Signature The Gardens

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge