Filem SAM di #TwtUpSAM bersama Shaheizy Sam

      Comments Off on Filem SAM di #TwtUpSAM bersama Shaheizy Sam

Assalammualaikum,

Muahahaha! Berapa banyak SAM kat tajuk tu? Walau apa pun, meh aku nak kongsi dengan uols berkenaan TwtUpSAM yang secara official di invite oleh MB iaitu Melakaboy yang sentiasa support ruby.my.

So semalam aku pergi e@curve menggunakan public transport sebab dah tahu dah petang2 camtu kalau lalu LDP naik kereta for sure aku tak sampai on time. Naik Putra LRT sampai Kelana Jaya, pastu amik bas ke IPC. Hihiks. Pastu jalan kaki je ke e@Curve.

Nurul, Bro, aku

Melakaboy. Dia ni aku dah anggap macam abang aku. Muka pun lebih kurang. Ok lettew..

Tayangan semalam dihadiri oleh Mr Shaheizy Sam dan Mr Syafiq Yusof juga! Si meriahlah kan! Tayangan sekitar pada jam 7.45 malam. Sementara nak tunggu tu, melepak le dengan broframestone, cik nurul sizueka dan saiful naim di McDonald e@curve.

 

Pendapat RA berkenaan filem SAM nih

Aku taknak komen pasal sinopsis filem ni, sebab filem macam ni ada je mat salleh buat kan! Tapi aku nak bagi satu tepukan gemuruh kepada Shaheizy Sam yang berlakon saiko gila! Aku pun dapat rasa ada je aku cakap sorang-sorang macam dalam filem SAM yang diarahkan oleh Syafiq Yusof. Tepuk tangan lagi sekali juga untuk Syafiq Yusof. Aku tak sangka betul Malaysia dah boleh buat filem stop motion dengan scene super sayaa lg tu.. Shaheizy Sam pun bleh tahan juga saiko punya lakonan. Hehehe. Well sound effect pun best. Masa Lisa kena diterbalikkan dan di tampar muka, di terajang memang aku dah cuak gila. Mak aih ganasnya! Nangis! Apa-apa pun aku dapat rasakan Legasi dari keluarga Datuk Yusof Haslam ni akan menyemarakkan industri filem tanahair. Syamsul Yusof memang terkenal dengan action movie. Ni adik dia punya genre cam cerita berat otak nak pikir. Cam citer inception yang bila aku keluar panggung dah pening kepala. Hahaha! Well, kalau motif filem menjadi, apa salahnya kan. Best juga!

TwtUpSAM semalam aku tak sempat nak bergambar dengan Shaheizy Sam dan Syafiq Yusof. Sebab bergegas ke event lain. Maybe next time leh le jumpa mereka ni. Hihiks.

Terima kasih Melakaboy & TwitterJaya!

Ini bodyguard saya. Hehehe.

xoxo!

About Ruby

Ruby is a writer, entrepreneur and youtuber. The content of this blog consisting sponsor and personal experience. As i'm write something might different from other bloggers, alas different type of ideas give different result. Think and stay positive to keep our mind clean and healthy.