The Watch

Assalammualaikum uols, Ekceli dah banyak sangat movie aku tonton, tapi tak berkesempatan nak buat review sebab kesihatan mata tak berapa jelas untuk melihat skrin laptop ni. Mata inilah yang kita 24/7 guna, bayangkan kalau dah takda mata? Wuwuwuwuwu.. Okaylah berbalik kepada movie The Watch ni. memang patut lah dilabel untuk penonton 18 tahun ke atas! […]

The Celcom Cupcake Challenge

Assalammualaikum dan salam sejahtera uols, Apa itu cupcake? cupcake itu kek cawan (bajet cam uols tak tahu). Cupcake ni macam-macam dekorasi ada dan sesuai untuk hidangan apa sahaja majlis. Even my birthday pun celebrate dengan cupcake yang mempunyai huruf nama saya. Dengan warna warni hiasan, siapa yang tidak suka cupcake? Bersempena dengan sambutan Hari Kemerdekaan […]