DIY Kad Perkahwinan

Assalammualaikum uols, Bila bab Bride 2 Be keluar, mesti nak cerita fasal preparation kan. Bagi aku, aku lagi suka besederhana. Fasal kad kahwin ni pun aku pikir 13 kali sama ada nak tempah kat printing service yang banyak design terkini sensasi dan ofkoz mahal! Lagi cantik lagi mahal. Kalau pandai cari yang murah dan design […]

Cluckers Movie Day Out

Assalamualaikum uols, Hari isnin begini rasanya banyak masa terluang sebelum aku nak continue DIY bunga untuk wedding kejap lagi. Hahahaha! Uols tahu cluckers tu apa? hehehe. Cluckers adalah sekumpulan rakan-rakan yang kuat makan Ayam dari Nando’s! hehehehe. Pada Sabtu 22 Sep 2012 yang lepas aku join Cluckers Movie Day Out di GSC Time Square. Movie […]