Cluckers Movie Day Out

Assalamualaikum uols,

Hari isnin begini rasanya banyak masa terluang sebelum aku nak continue DIY bunga untuk wedding kejap lagi. Hahahaha! Uols tahu cluckers tu apa? hehehe. Cluckers adalah sekumpulan rakan-rakan yang kuat makan Ayam dari Nando’s! hehehehe.

Pada Sabtu 22 Sep 2012 yang lepas aku join Cluckers Movie Day Out di GSC Time Square. Movie apa kita orang tonton? movie yang carta tertinggi sekarang ni lah iaitu Resident Evil Retribution. Kalau diikutkan dah dua kali tonton movie ni. Hall khas untuk kami iaitu Premier Class uols! Hehehehe. Selesa ya amat sebab cluckers je ada dalam tu. Siap kacau-kacau kawan yang tengah tonton. Aku dan fiona dah tonton cuba la nak spoil kan jalan cerita movie ni kat Jayson. Jayson said NO!! Shut up. hahahaha.

After watch movie ofkoz le makan time. Tunggu next blog post, coz banyak menu baru untuk saya perlu explain.

Thank you Nando’s!

xoxo!

Post Author: Ruby

Ruby is a writer, entrepreneur and youtuber. The content of this blog consisting sponsor and personal experience. As i'm write something might different from other bloggers, alas different type of ideas give different result. Think and stay positive to keep our mind clean and healthy.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.