Survey Pelanggan P1 dan Menang Hadiah Best!

      5 Comments on Survey Pelanggan P1 dan Menang Hadiah Best!

Assalammualaikum uols, tetiba aku rasa nak kongsi cerita pasal survey dari P1 yang aku dah buat hujung bulan lepas.

Memang terkezut bila P1 hantar emel suruh isi survey tentang “Usage & Perception of Internet Services”. Aku dah experience banyak masalah ngan internet service di malaysia ni. Tak payah lah aku mention TELCO mana kan. Tapi yang penting aku puas hati ngan servis P1.

Nak kata servis internet P1 bagus sangat tidaklah kan. Kekadang ada juga angin dia tak berapa betul. Bila angin tak berapa betul tu aku ni rajin juga cepat2 complain di twitter. Malas aku nak call2 ngan online chat tu. Yelah aku kan 24/7 guna smartphone. Yang duk bg informasi internet slow semua tu dari ahli mesyuarat tingkap kat umah aku tu tak lain tak bukan mak dan adik. “Along facebook lambat sangat la loadingg!!!!!! Grrrr..”. Hahahaha. Rutin aku kalau diluar guna pakej mobile network yang top up tu. Bila balik rumah guna lah wifi. Off mobile network tuuu..

Diantara hadiah yang P1 nak beri kepada pelanggan setia yang menjawab soalan survey bagi tahun 2012 adalah Samsung Galaxy Tab 7.0, Samsung Galaxy Tab 10.1, Samsung Galaxy S3, iPhone 4S, the new 1iPad atau RM100 Parkson vouchers.

Saya nak ni… iPhone4s

Saya berharap sangat saya memiliki iPhone4s ni… Please.. Bagaikan gelap masa depan dan terbatas apabila tiada smartphone yang boleh buat apa sahaja selepas HTC saya rosak. Rindu nak berinstagram. Wuwuwuwuwu…

Survey ini setiap tahun ada, cuma tahun ni je saya sertai. Tahun sebelum ni cam percaya tak percaya je surrvey ni. Sebab aku kan old school ingatkan scam. Haahhaah!

xoxo!

About Ruby

Ruby is a writer, entrepreneur and youtuber. The content of this blog consisting sponsor and personal experience. As i'm write something might different from other bloggers, alas different type of ideas give different result. Think and stay positive to keep our mind clean and healthy.

5 comments on “Survey Pelanggan P1 dan Menang Hadiah Best!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge