Save The Date Part 1

Assalammualaikum uols, Wah lamanya tak update blog kesayangan ni. Lately sibuk “banyak” bukan sibuk sikit dah. Al maklumlah saya ni Bride To Be. Hohohoho.. Perasaan jadi Bride To Be ni memang sangat best. Sehinggakan emosi aku bercampur-campur. Kejap nak nangis, kejap suka, kejap nak marah, kejap takut, kejap sentimental value skit bab nak naik pelamin […]

Mohd Zariq Pemenang Peraduan Celcom Whatchuwant Pimp My Ride

Assalammualaikum uols, Dengan hanya memilih mana-mana Whatchuwant Pack, Mohd Zariq dari Kuantan, Pahang telah menjadi pemenang buat kali pertamanya bagi Peraduan Whatchuwant Pimp My Ride anjuran Celcom Axiata! Bertuah la badan dapat ubah suai kereta menjadi super super cool, pastu keluar kat MTV lagi! Tak dapat aku bayangkan berapa kali la dia subscribed Wahatchuwant Pack yang […]

Rip Curl Pro Surf 2012 Bakal Gegarkan Pantai Batu Burok, Terengganu, Malaysia

Assalammualaikum uols, Dah nak hujung tahun dah kan. Sekejap je masa berlalu. Semakin tua rasa diri ini. Kuikuikui… Tadi pada jam 3 petang (15 Oct 2012) telah berlangsungnya Press Conference Rip Curl Pro 2012 Terengganu di One Utama. Mengikut jadual jam 3 petang lah patutnya aku sampai, tapi aku kelewatan tahap dewa! Sebab hujan lebat […]

My Personal WiFi dengan P1 MiFi MF230

Assalammualaikum uols, Sebelum ini saya ada share pengalaman saya menggunakan P1 MiFi selama 2 minggu. Memang rasa sedih sangat kerana tempoh seeding program dah tamat dan internet dirumah kembali kelembapan dek kerana tak berapa nak laju. Sebab ramai user. Huahuahua.! Masa ada P1 MiFi ni rasa teratur je jadual hidup aku ni. Takdok tercanguk depan […]

Bukan Sekadar Denaihati WordPress Private Training

Assalammualaikum uols, Dari kiri Amar, Cikgu Haizil, Denaihati, Faizal, Eyriqazz dan Abang Ensem Baru-baru ini saya sertai WordPress Private Training yang dianjurkan oleh DH. Inilah kali pertama aku join training yang kuantiti peserta yang sedikit dan mudah untuk one to one session. Mau beriban kalau nak sesi camgini kan kalau anjuran orang lain. Mana nak dapat […]

Kembalikan Pizza Hut Cheesy 7!!!

Assalammualaikum uols, Lama sangat dah tak update blog, kali ni disebabkan internet di Prima Damansara tak berapa nak laju. Grrrr.. Memandangkan aku nak cerita berkenaan Pizza Hut Cheesy 7 ni, rasa cool down dan sabar sikit nak update blog sebab dok view gambar-gambar pelbagai ragam dan ini adalah aktiviti  pertama kalinya aku experience makan sambil […]

P1 MiFi (MySpot)

Assalammualaikum uols, P1 MiFi adalah produk baru dari Packet 1. P1 telah mengeluarkan produk yang canggih di samping boleh menggunakan di rumah dan di luar rumah.. MiFi ini boleh bertahan dengan bateri selama 4 jam. WOW!! menarik betul. Selain itu, pengguna boleh sosial di alam maya tanpa perlu cari tempat yang ade ‘hotspot’. Saya telah […]

Rezeki sebagai finalis My Maxi-Peel Journey dan dapat RM 1 ribu

Assalammualaikum uols,   Grand Finale sangat lah kan. Hahahaha! Ekceli takda la Finale nak pilih pemenang yang muka paling cantik mulus gebu tu. Sebab semua yang terpilih Top 8 tu menerima wang sebanyak RM 1000. Hehehehe. Rezeki uols! Semalam 29 September 2012 di Fullhouse Wangsa Walk telah berlangsungnya acara makan malam sambil meraikan kesemua Top […]