Sertai Hari AIDS Sedunia 2012 Bersama Red Ribbon Celebrity Support (RRYS) Di Berjaya Time Square

Assalammualaikum uols,

Seperti biasa apabila bulan Disember kembali lagi, makanya Hari AIDS Sedunia juga disambut. Hari AIDS Sedunia ini bukanlah menggalakkan AIDS berlaku di sekeliling kita tetapi memberi sokongan kepada mereka yang menghidap AIDS. Jalan kehidupan kita berbeza, walau mereka menghidap AIDS tetapi mereka tetap juga manusia.

Kali ini sambutan Hari AIDS Sedunia diadakan di Ruang Legar Berjaya Time Square. Ruang yang selalu ada event tu, luas dan mudah untuk uols datang menggunakan public transport   Monorail. Kawasan strategik ni aku suka sangat sebab boleh pergi shopping kat Sungei Wang dan pergi makan kat Shikiya Low Yat. Hikhikhik..

 

 

 

Di sambutan Hari AIDS Sedunia pelbagai aktiviti akan diadakan. Aku rasa aktiviti yang korang paling suka adalah bertemu dengan artis Malaysia kan. Mereka dari Red Ribbon Celebrity Support (RRYS) pun turut serta, so korang pun wajib la turun padang. Charity event macam ni sekali setahun, takkan takda masa kot. Hehehe.

Aku nak share video hero malaya ni. Heheheehe. Aaron Aziz!!!

Jumpa korang di Hari Aids Sedunia sabtu ni!

xoxo!

6 comments on “Sertai Hari AIDS Sedunia 2012 Bersama Red Ribbon Celebrity Support (RRYS) Di Berjaya Time Square

    1. rabiatul adawiyah Post author

      Anuar > Betul tu. Zaman sekarang, ramai dah memahami. Alhamdulillah kan. Kalau zaman saya kecik2 dulu banyak iklan AIDS kat tv1 keluar. Sampai takut jadinya. Sebab tu saya tak suka channel RTM. Iklan dia menusuk jiwa. Huwaa..

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge