Rurouni Kenshin aka Samurai X

 

Rurouni-Kenshin

Assalammualaikum uols,

Pagi ni RA nak kongsi satu cerita, cerita apa? Tengok tajuk balik..hahaha.. Dulu RA selalu tengok cerita ni masa kecik-kecik ala senang cakap kartun jepun atau anime.. Best wo tengok samurai X nie, macam-macam musuh yang datang dia tetap cool je.. Respek betul..

Dulu RA pernah berangan kot-kot hidup la si Kenshin ni, leh jadi heroin kan. hakhak, Punya la lama cerita ni akhirnya ada juga live action dia. Best tengok lawan-lawan pedang ni.

Cerita dia memang sama dalam anime dari segi baju hingga la watak-wataknya sekali, memang syok dan teruja. RA rasa ade lagi sambungannya.. Kita nantikan sama-sama okay..

RA bagi rating 9.0/10,  kostum dan karakter sama tidak ada yang tertinggal, memang cukup butiran zaman Jepun dahulu. Keseluruhan memang best.. Saksikan sendiri Samurai X live action.

xoxo!

sign5.png

Post Author: Ruby

Ruby is a writer, entrepreneur and youtuber. The content of this blog consisting sponsor and personal experience. As i'm write something might different from other bloggers, alas different type of ideas give different result. Think and stay positive to keep our mind clean and healthy.

3 thoughts on “Rurouni Kenshin aka Samurai X

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.