Rurouni Kenshin aka Samurai X

 

Rurouni-Kenshin

Assalammualaikum uols,

Pagi ni RA nak kongsi satu cerita, cerita apa? Tengok tajuk balik..hahaha.. Dulu RA selalu tengok cerita ni masa kecik-kecik ala senang cakap kartun jepun atau anime.. Best wo tengok samurai X nie, macam-macam musuh yang datang dia tetap cool je.. Respek betul..

Dulu RA pernah berangan kot-kot hidup la si Kenshin ni, leh jadi heroin kan. hakhak, Punya la lama cerita ni akhirnya ada juga live action dia. Best tengok lawan-lawan pedang ni.

Cerita dia memang sama dalam anime dari segi baju hingga la watak-wataknya sekali, memang syok dan teruja. RA rasa ade lagi sambungannya.. Kita nantikan sama-sama okay..

RA bagi rating 9.0/10,  kostum dan karakter sama tidak ada yang tertinggal, memang cukup butiran zaman Jepun dahulu. Keseluruhan memang best.. Saksikan sendiri Samurai X live action.

xoxo!

sign5.png

3 thoughts on “Rurouni Kenshin aka Samurai X”

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.