Time To Get DATA

      5 Comments on Time To Get DATA

Bila bercerita mengenai DATA, pastinya ramai yang kerut-kerut dahi sebab dalam fikiran uols mesti fikir monthly data plan kan? Actually Data pun ada dalam bentuk prepaid. Uols top up dan subscribe ikut tahap penggunaan. Lebih jimat dan uols boleh la list down perbelanjaan bulanan untuk servis data ni. Sebagai contoh dengan menggunakan XPAX pun uols dah boleh melanggan pakej Data dan teruskan dengan aktiviti facebook, instagram, twitter, skype dan download apps kegemaran!

Waktu pregnant macam ni, saya tend to download apps berkenaan baby. Hahaha! Itu kelebihan Data, buat masa ni tiada lagi kekurangan menggunkan Data secara prepaid.

Dunia semakin maju, hubungan diantara pasangan kekasih sepatutnya semakin utuh lah kan. Bila-bila masa boleh skype dan chatting bagai semua tu kan. Dah terlalu bayak apps yang beri free charges tidak seperti sms dan mms. Whatsapp, wechat, bbm dan banyak lagi. Tetapi kenapa masih ada lagu permasalah hubungan jarak jauh? Sepatutnya ia perkara yang paling romantis dalam diari kehidupan kita kan kan kan.

Sebelum ini di entry Inilah Masa Untuk Dapatkan Data, Jangan Kehilangan Si Dia saya telah beerkongsi cerita percintaan jarak jauh iaitu PJJ! Banyak cabaran, tetapi perlu kreatif. Tetapi bukan semua pasangan boleh bersabar dengan PJJ.

Don't-Lose-It-All

 

So, sahabat kita Amy dan Nick seperti tiada kata putus, manakala Joe pula berjaya mencuri hati Amy dan berjaya memberi kegembiraan kepada Amy. Apa yang akan berlaku kepada persahabatan diantara mereka bertiga? Persahabatan menjadi cinta memang sangat Thriller! Hanya yang kuat je boleh menempuhi konflik sebegini.

 

Untuk mendapatkan Data sebelum relationship uols lagi banyak konflik >> http://www.xpax.com.my/c1.php

xoxo!

sign5.png

5 comments on “Time To Get DATA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge