Cekal Hati Pelayan Restoran McDonalds

Malam tadi selepas tayangan perdana Gila-Gila Remaja 2 di Cathay e@curve sekitar jam 12 tengah malam macam tu. Tiba-tiba perut teringin nak makan Double Beef McPepper™ di McDonalds di Ground Floor tu. Sewaktu ke kaunter, tiada customer dan staff di kaunter hanya seorang dan yang lain-lain sibuk melakukan kerja pembersihan. Saya dilayan baik sekali. Sambil […]

Warm Bodies

Filem Warm Bodies ni saya tonton sewaktu GSC Media Nite. Untuk jalan cerita filem ini bagi saya cerita ini banyak bermonolog dengan diri sendiri. Al maklumlah zombie dah mati, nak cakap pun tidak larat. Kisah percintaan sebegini seperti biasa lah kan kalau bab melawan arus dan takdir, ia sememangnya wajib ada bagi filem luar negara. […]