Kek Murah Dari Secret Recipe Bernilai RM 1 Sepotong

Siapa tidak suka pencuci mulut? Errmm.. Siapa tidak suka kek? Ada ke yang tidak suka kek?? Jika anda tidak suka perisa keju, perisa coklat ada sebagai pengganti. Tidak suka perisa coklat dan perisa keju? Perisa mentega kacang pun ada. Tidak suka perisa keju, coklat dan mentega kacang? Usah risau kerana perisa teh hijau pun ada. Cuma pilih sahaja bagi memenuhi selera waktu makan tengahari atau malam anda “like a princess”. Hehehe.

Secret Recipe

Kini Secret Recipe telah membuat promosi kek Secret Recipe bernilai RM 1 bagi setiap 2 menu utama ala carte. Promosi ini bermula dari 11 Mar 2013 hingga 24 Mar 2013 iaitu selama 2 minggu sahaja!

Diantara Menu Ala Carte yang lazat dan bakal memenuhi selera anda.. Hehehe..

Secret-Recipe-Prawn-Macaroni-With-Cheese
Prawn Macaroni With Cheese RM 16.50
Secret-Recipe-Irish-Lamb-Shank
Irish Lamb Shank RM 35.00
Secret-Recipe-Spaghetti-Aglio-Olio
Spaghetti Aglio Olio RM 16.50
Secret-Recipe-Spaghetti-Bolognese
Spagetti Bolognese RM 15.50

Kemudian dah makan tu, mesti lah ada minuman kan. Diantara minuman pilihan saya..

Vanilla Milk Shake rm 8.80
Vanilla Milk Shake rm 8.80
Iced Honey Lemonade RM 7.00
Iced Honey Lemonade RM 7.00

Tibalah masa yang dinantikan, Kek Secret Recipe sebagai pencuci mulut.

Crème Brulée Cheese - harga asal RM 7.50 sepotong, kini RM 1 sahaja!
Crème Brulée Cheese – harga asal RM 7.50 sepotong, kini RM 1 sahaja!
Pecan Butterscotch - harga asal RM 7.50 sepotong, kini RM 1 sahaja!
Pecan Butterscotch – harga asal RM 7.50 sepotong, kini RM 1 sahaja!
Tiramisu - harga asal RM 7.50 sepotong, kini RM 1 sahaja!
Tiramisu – harga asal RM 7.50 sepotong, kini RM 1 sahaja!

Jadi, dimana lagi kita boleh menikmati hidangan utama dan disertai dengan pencuci mulut dari rangkaian kek Secret Recipe yang sememangnya tenyata lazat??

Hidangan ini memang seronok dinikmati bersama rakan-rakan. Seperti saya menikmati makan tengahari bersama mereka semua!

 

Rabiatul with Angeline from www.sashaangeline.blogspot.com
Rabiatul with Angeline from www.sashaangeline.blogspot.com
Bersama rakan blogger - Ashley Ngu, Yukiko Tan, Angeline Tang, Karmun Ng, Naomi Tham, Rabiatul Adawiyah and Samuel Chew
Bersama rakan blogger – Ashley Ngu, Yukiko Tan, Angeline Tang, Karmun Ng, Naomi Tham, Rabiatul Adawiyah and Samuel Chew

Jom serbu Secret Recipe berhampiran anda. 🙂

Inginkan informasi dan aktiviti terkini Secret Recipe?

Like SecretRecipeMsia

Share Promosi hebat ini bersama rakan Facebook anda http://bit.ly/sliceofcake

xoxo!

sign5.png

 

 

Post Author: Ruby

Ruby is a writer, entrepreneur and youtuber. The content of this blog consisting sponsor and personal experience. As i'm write something might different from other bloggers, alas different type of ideas give different result. Think and stay positive to keep our mind clean and healthy.

9 thoughts on “Kek Murah Dari Secret Recipe Bernilai RM 1 Sepotong

    Sherry

    (April 22, 2013 - 6:41 am)

    Sad see deal over, anyway still like their cake

    Sherry

    (April 22, 2013 - 6:40 am)

    I haven’t try the lamb shank

    syu90

    (March 31, 2013 - 7:15 am)

    Alaaa…ruginye dah trlepas..
    syu90´s last blog post ..Pencarian rakan beloglist April & Mei by cik akakMy Profile

    Nurul

    (March 19, 2013 - 4:46 pm)

    Memang murah sangat.. dah lah lama dok mengidam nak makan kek.. saje je Ruby ni buat terliur Nurul..
    Nurul´s last blog post ..Holiday LangkawiMy Profile

      rabiatul adawiyah

      (March 23, 2013 - 8:49 pm)

      Nurul > dah pergi ke? hari ni last day.. 🙁

    Sherry

    (March 16, 2013 - 6:31 am)

    Yumm.. Cake.. Love the pics
    Sherry´s last blog post ..Listen Giveaway!My Profile

      rabiatul adawiyah

      (March 23, 2013 - 8:45 pm)

      Sherry > thank you!

    Anuar

    (March 13, 2013 - 11:26 am)

    bestnya… Dapat makan sepotong kek dekat secret recipe berharga RM1… kena bagi tahu dekat orang rumah ni… Pasti dia suka… Thanks… 😉
    Anuar´s last blog post ..Janji Ditepati : Abang Ensem dan Milan DoshiMy Profile

      rabiatul adawiyah

      (March 13, 2013 - 11:43 am)

      Anuar > yay!! Mesti orang rumah suka. Nyum Nyummm..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.