Wangian Signorina dari Salvatore Ferragamo

| |

Wangian dan manusia tidak dapat dipisahkan. Semua orang suka wangi dan anda juga suka bau badan yang wangi agar anda yakin untuk mengharungi aktiviti sibuk seharian. Bila sibuk, peluh keluar dan mulalah bau yang tidak menyenangkan akan keluar. Wangian memainkan peranan penting kerana ada wangian yang sudah bercampur dengan peluh boleh mengeluarkan bau yang eksklusif gitu. Hehehe.

Signorina dari Salvatore Ferragamo
Signorina dari Salvatore Ferragamo

Wangian Signorina Eau de Toilette dari Salvatore Ferragamo diilhamkan dari gaya hidup gadis yang lincah feminin. Tatkala bau ini meresap ke dalam hidung, saya dapat nyatakan bahawa wangian Signorina Eau de Toilette sangat manis dan sweet. Terasa jiwa muda dan menaikkan mood segar yakin.

Wangian Signorina Eau de Toilette dari Salvatore Ferragamo bakal menembusi pasaran seluruh Malaysia sekitar bulan April 2013. Bagi anda yang ingin mencuba atau membeli wangian Signorina Eau de Toilette dari Salvatore Ferragamo sekarang, anda boleh dapatkan wangian Signorina Eau de Toilette dari Salvatore Ferragamo di KLCC, Center Court dari 26 March sehingga 1 April 2013.

Signorina Eau de Toilette
Signorina Eau de Toilette

Wangian Signorina Eau de Toilette dari Salvatore Ferragamo boleh didapati dari 30 ML, 50 ML dan 100 ML.

Signorina Eau de Toilette 30 ML – RM 190
Signorina Eau de Toilette 50 ML – RM 265
Signorina Eau de Toilette 100 ML – RM 355

Blogger
Blogger

Ingin mendapat perfume Signorina dari Salvatore Ferragamo? Anda boleh sertai peraduan BFF pada hari jumaat 29 March 2013.

Signorina Salvatore Ferragamo

Jumpa anda disana. 🙂

xoxo!

sign5.png

Previous

Melvita Nectar Bright Dari Lima Bunga Putih

IP Man The Final Fight

Next

2 thoughts on “Wangian Signorina dari Salvatore Ferragamo”

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.