Live Life Large LG’s Blogger

Jenama LG sememangnya menjadi kegilaan ramai suri rumah tangga sebab boleh dikatakan tiap alat elektronik dari LG saiz besar-besar. Hahaha. Rumah saya menggunakan peti sejuk beku LG No Frost Door Cooling GR322SBF. Mak beli dari tahun 2004, hingga kini masih berkhidmat dengan baiknya. Hehehe. Kini, saya dijemput ke acara Live Life Large LG’s Blogger yang bakal […]

Fast & Furious 6

Fast and Furious 6 atau Fast 6 atau dikenali di panggung wayang sebagai pantas dan garang ini telah menjadi satu siri francais filem yang hebat. Kali ini dengan aksi yang mantap, kereta yang laju adalah satu keutamaan. Dalam siri ini, apabila Luke Hobbs dan Riley menyiasat kemusnahan konvoi tentera Rusia dilakukan oleh bekas anggota tentera […]

Trio Restaurant KL Gabungan Makanan Barat, Arab dan Parsi

Kebiasaanya sebagai kaki makan, pasti mencari lokasi restaurant yang mempunyai pelbagai menu makanan. Kalau boleh satu tempat tu, kalau dah lazat dengan pelbagai menu. Pasti itu lah lokasi tetap waktu untuk kita sarapan pagi, makan tengahari, minum petang dan makan malam. Jarang ditemui satu restoran yang besar menampilkan pelbagai menu dari pelbagai negara dan tidak […]

Seminar Buat Duit Dengan Blog 2013

Beberapa minggu yang lalu saya berkesempatan menyertai #SBDdB13 anjuran Denaihati Network di Hotel Singgahsana. Seperti biasa jika ke seminar ke apa-apa event ke saya akan duduk di kerusi bahagian hadapan. Baru lah ilmu tu shoot terus ke kalbu. Hahaha. Sepanjang saya berada di dalam dewan dan mendengar setiap perkongsian, banyak juga cara untuk menghasilkan duit […]

LARI

Filem Lari adalah sebuah filem aksi yang dilakonkan oleh beberapa pelakon tanahair yang sememangnya popular dengan cara lakonan masing-masing. Filem ini diarahkan oleh Pengarah tersohor iaitu Ahmad Idham. Sinopsis Filem Lari KHALIF (AARON AZIZ) merupakan seorang bekas askar yang tidak lagi berkhidmat dalam bidang ketenteraan. Dia telah mendapat berita yang mengejutkan berkenaan bapanya yang telah meninggal dunia […]

Celmonze Paris Anti Cellulite

Baru-baru ini saya berkesempatan mencuba produk penjagaan diri wanita yang sangat laris dan menerima beberapa anugerah dalam dan luar negara. Seriously bila diteliti penggunaan dan intipati, saya teruja ingin menjaga diri saya. Hahaha. Dulu, bila ada selulit kecil-kecil di bawah lengan, saya rilek je. Berfikir satu masa nanti selulit itu akan disappear. Hahahaha. Ia adalah mimpi […]

Nasi Hadramot Bukit Bintang

Dah lama tak berkongsi cerita berkenaan makanan kan. Kali ini kita cuba menu makanan timur tengah bersama dengan Moola! Restoran Nasi Hadramot sememangnya lokasi restoran yang mudah untuk anda semua. Turun sahaja dr Monorail Bukit Bintang dan melintas jalan ke arah Mc Donald’s Bukit Bintang dan kemudian jalan terus ke arah seperti gambar model dibawah. […]

Tune Hotel Ahmedabad India Kini Dibuka

Hotel sulung Tune Hotel di India kini telah beroperasi sepenuhnya dengan standard baru perhotelan untuk tetamu di India. 100 bilik Tune Hotel Ahmedabad telah menerima tetamu pertama semalam, ramai yang mengambil peluang menginap di sini kerana kadar promosi bilik pra-pembukaan yang bermula dari hanya 599 rupee ($ 11) sahaja.  “The Tune Hotel Ahmedabad is our […]

Selamat Hari Guru 2013

Bila tiba 16 May 2013. Teringat sambutan hari guru masa zaman sekolah dulu. Sudah 9 tahun saya meninggalkan alam persekolahan yang sememangnya kenangan alam remaja yang indah-indah belaka. Hehehe. Masa sambutan hari guru, pasti perhimpunan lama giler. Seriously banyak ucapan  akan dibacakan. Dari pengetua, guru penolong kanan, kaunselor dan kemudian diikuti pengumuman guru contoh pada […]

Portal Jualan Dalam Talian dari Kwerkee Malaysia

Portal Jualan Dalam Talian atau lebih mudah dengan panggilan Online Shopping Portal sememangnya berkembang maju di Malaysia. Kwerkee adalah yang terkini yang fokus kepada jualan barang-barang vintage dan unik. Mengapa Membeli di Kwerkee? Membuat apa-apa pembelian dari 13 Mac-19 Mei 2013, dan anda akan mendapat kembali 50% daripada nilai pembelian keseluruhan anda dalam kredit kwerkee! […]