Cure Natural Aqua Gel Dari Jepun

Berapa kali anda pernah membeli produk menyingkirkan kulit mati? Adakah ia berkesan dan bertindak sangat bagus? Sakit tak? Atau mungkin lama tak anda perlu menggosok? Hehehe. Ya saya pernah membeli produk membersih kulit mati dari pelbagai jenis jenama.

Saya ingin memperkenalkan produk yang paling laris dari Jepun iaitu Cure Natural Aqua Gel.

Cure-Natural-Aqua-Gel-12

Cure-Natural-Aqua-Gel-1

 Cara Penggunaan Cure Natural Aqua Gel.

Cure-Natural-Aqua-Gel-4

Cure-Natural-Aqua-Gel-6

Cure-Natural-Aqua-Gel-3

Cure Natural Aqua Gel sangat sesuai untuk semua jenis kulit dan ia juga bagus untuk bayi. Pam dua kali Cure Natural Aqua Gel dan sapukan di bahagian yang ingin dibersihkan. Sebagai contoh di pipi. Gosok-gosok secara lembut dan perlahan-lahan sehingga keluarnya kotoran seperti gambar diatas. Kemudian bilas dengan air. 🙂

Cure Natural Aqua Gel memberi bau yang segar dan kulit juga sejuk. Ia sesuai sangat dengan cuaca Malaysia yang panas. Bagi anda yang selalu bawa motosikal dan sering melalui kawasan berdebu. Cure Natural Aqua Gel sangat sesuai. Saya kongsikan juga Cure Natural Aqua Gel bersama suami. Produk ini tidak terhad kepada wanita sahaja. Lelaki pun boleh.

Cure-Natural-Aqua-Gel-7

Cure-Natural-Aqua-Gel-5

Cure-Natural-Aqua-Gel-9

Anda boleh dapatkan Cure Natural Aqua Gel di SaSa Malaysia dengan harga bernilai RM 115.

www.facebook.com/CureMalaysia

Cure-Natural-Aqua-Gel-8

Cure-Natural-Aqua-Gel-10

Selamat Mencuba Cure Natural Aqua Gel! Sangat best!

xoxo!

sign5.png

 

Post Author: Ruby

Ruby is a writer, entrepreneur and youtuber. The content of this blog consisting sponsor and personal experience. As i'm write something might different from other bloggers, alas different type of ideas give different result. Think and stay positive to keep our mind clean and healthy.

7 thoughts on “Cure Natural Aqua Gel Dari Jepun

    Imelda Kaufman

    (May 28, 2013 - 3:22 pm)

    Natural Aqua Gel Cure is a remarkable skin care product. Cure is a fragrance-free, color free and preservative free product made from activated hydrogen water that prevents oxidation. General chemical peeling use strong acids (approx. pH1.3) to dissolve protein. Cure, on the other hand, gently catches waste dead skin on surface of skin and remove it. It helps skin metabolism function better. You will be surprised that your skin more smooth. Beneficial effects of gel should last approximately 3 to 4 months if used properly once or twice a week. No need to rub or scrub your skin too hard. Cure should be the best one you ever wanted. Enjoy your new skin.
    Imelda Kaufman´s last blog post ..No last blog posts to return.My Profile

    ivy

    (May 23, 2013 - 6:50 am)

    ok ke produk nie…saya rasa nak trylah..dah macam2 produk dah try nih..hasil kurang memuaskan..

    suhairi alias

    (May 12, 2013 - 3:36 pm)

    HUHU.. lelaki tak perlukan nya..
    suhairi alias´s last blog post ..Digital wedding cardMy Profile

      Rabiatul Adawiyah

      (May 12, 2013 - 4:09 pm)

      Suhairi Alias > lelaki sangat memerlukannya. 🙂

    Khairul Zamri

    (May 12, 2013 - 12:42 pm)

    orang lelaki boleh guna ke?
    Khairul Zamri´s last blog post ..Last final examMy Profile

      Rabiatul Adawiyah

      (May 12, 2013 - 2:14 pm)

      Khairul Zamri > itu sebagai contoh dari pengalaman ruby. Kalau untuk Khairul Zamri, cuba ubah jadual tu mengikut apa aktiviti yang anda lakukan. Aktiviti event saya ini sama dengan entertaiment / beauty / gadget blogger. Kalau travel blogger, effort kena lebih sikit sebab penat berjalan mungkin menyebabkan anda lambat blog. Boleh ambil masa lama juga untuk edit gambar dan search info. Hehehe. Terima kasih kerana sudi baca. 🙂

    pool87

    (May 11, 2013 - 6:00 pm)

    saya sudah menggunakan produk ini.. bgus sekali. habis keluar sel-sel mati.. banyak info disini… terima kasih

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.