Jom Ke Perlancaran Kompleks Hiburan Keluarga Gaya Hidup Terkini Johor – Little Red Cube Dan Karnival pada 5 Jun 2013

Kini masanya telah tiba, jika tahun lepas saya sibuk dengan Legoland Malaysia. Pada hari Rabu 5 Jun 2013 akan diadakan Perlancaran Kompleks Hiburan Keluarga Gaya Hidup Terkini Johor – Little Red Cube Dan Karnival, Puteri Harbour sekitar jam 10 pagi.

Little Red Cube adalah kompleks hiburan keluarga yang meliputi lebih 4.2 ekar yang menempatkan pelbagai kedai, premium, runcit, riadah, F & B dan tempat hiburan. Ia terletak di Harbourfront, Puteri Harbour, Nusajaya, yang menawarkan pemandangan menakjubkan Selat Johor. Ia juga menghubungkan taman tema dan hotel antarabangsa pertama di Nusajaya iaitu The Traders Puteri Harbour.

THE STAR JP

LRC Carnival

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LRC Carnival Map

Jom kita beramai-ramai memeriahkan perlancaran Kompleks Little Red Cube dan berhibur di Karnival yang disediakan. Banyak aktiviti disediakan. Jadi, berseronoklah bersama anak-anak di musim cuti sekolah ini!

Lokasi : Little Red Cube, Persiaran Puteri Selatan, Puteri Harbour, 79000 Nusajaya, Johor Darul Takzim

www.littleredcube.com

www.facebook.com/littleredcube

xoxo!

sign5.png

 

2 thoughts on “Jom Ke Perlancaran Kompleks Hiburan Keluarga Gaya Hidup Terkini Johor – Little Red Cube Dan Karnival pada 5 Jun 2013”

    • Akubiomed > Hello Kitty takde. wuwuwuwwuuu.. patut jam 10 pagi kita serbu hello kitty town. mereka keluar jam 10 pagi. hahaha.

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.