Perasmian Penjenamaan Baru Air Berkarbonat Tesco & Peraduan Sambutan Tergempak

Musim perayaan semakin tiba, belum pun raya pastinya Ramadhan membuatkan kita tidak sabar untuk berjumpa bagi tahun ini. Indahnya bulan Ramadhan dan Syawal. Bulan yang penuh keberkatan dan barakah.

Tesco Stores Sdn Bhd (Tesco Malaysia) mengumumkan peraduan Sambutan Tergempak dan salah satu kempen pemasaran untuk penjenamaan minuman berkarbonat jenama Tesco itu sendiri. Minuman Berkarbonat yang baru ini mempunyai 8 perisa dan dijual  RM 5 untuk 3 botol (3 x 1.5 Liter). Murah kan??

Mr Jason Godley, Commercial Director of Tesco Stores (Malaysia)
Mr Jason Godley, Commercial Director of Tesco Stores (Malaysia)

Peraduan ini bermula dari 20 Jun 2013 hingga 1 September 2013. Memandangkan musim perayaan bakal tiba, pasti banyak air berkarbonat akan menjadi pilihan untuk berbuka puasa dan rumah terbuka. Jadi masuk peraduan ini sebanyak mana yang anda suka!

Tesco-Sambutan-Tergempak-2013

Tesco-Sambutan-Tergempak-2013-1

Cara menyertai peraduan Sambutan Tergempak ini adalah sangat mudah

1. Beli 3 botol Tesco Carbonated Drink 1.5L dalam satu resit. Boleh pilih apa-apa perisa. Nak sama 3 botol pun boleh.

2. Sewaktu bayaran, sila simpan resit untuk masuk peraduan Sambutan Tergempak.

3. Isi borang, anda boleh dapatkan borang di gondola Tesco Carbonated Drink atau di kaunter informasi atau muat turun disini.

4. Satu resit untuk satu borang.

5. Setiap peserta boleh sertai Peraduan Sambutan Tergempak sebanyak mana yang mereka inginkan tetapi pastikan 1 resit untuk 1 borang ya.

6. Borang dikepilkan bersama resit dan boleh dihantar ke mana-mana cawangan Tesco. Anda perlu cari kotak membuang undi, ehh…. kotak untuk buang borang di Kaunter Khidmat Pelanggan. Ada big box disediakan untuk anda masukkan borang yang telah lengkap.

7. Tarikh tamat Peraduan Sambutan Tergempak dan hantar borang lengkap bersama resit adalah pada 1 September 2013. 11:59pm

Air Berkarbonat Tesco
Air Berkarbonat Tesco

Tesco Carbonated Drink terdiri dari 8 perisa iaitu Ais Krim Soda, Root B, Citrus, Cola, Sarsi, Isoplus dan Lemon Lime. Minuman berkarbonat dari Tesco ini kurang gas dan sedap diminum tanpa ais. Jika letak ais, lagi lah bertambah sedap. Hahahaha.

Perasmian Penjenamaan Baru Air Berkarbonat Tesco
Perasmian Penjenamaan Baru Air Berkarbonat Tesco
Mr Jason Godley, Commercial Director of Tesco Stores (Malaysia)
Mr Jason Godley, Commercial Director of Tesco Stores (Malaysia)
Lily, Mr Jason Godley, Commercial Director of Tesco Stores (Malaysia), Ruby
Lily, Mr Jason Godley, Commercial Director of Tesco Stores (Malaysia), Ruby
Kelly, Lily and Ruby
Kelly, Lily and Ruby

Untuk keterangan lanjut, boleh lawati laman sesawang Tesco Malaysia dan LIKE facebook Tesco Malaysia.

www.tesco.com.my

www.facebook.com/TescoMY

P/S : Cantik tak gambar-gambar diatas? Saya menggunakan kamera Sony NEX-3N yang bernilai RM 1,799 sahaja! Check it out http://www.sony.com.my/product/nex-3nl

Post Author: Ruby

Ruby is a writer, entrepreneur and youtuber. The content of this blog consisting sponsor and personal experience. As i'm write something might different from other bloggers, alas different type of ideas give different result. Think and stay positive to keep our mind clean and healthy.

8 thoughts on “Perasmian Penjenamaan Baru Air Berkarbonat Tesco & Peraduan Sambutan Tergempak

    […] berkata tabiat minum air berkarbonat pasangannya menjadi satu […]

    Mohd Helmi

    (July 12, 2013 - 7:09 pm)

    Pengurusan baru dengan idea baru. 🙂
    Mohd Helmi´s last blog post ..Digi TerbaikMy Profile

      Rabiatul Adawiyah

      (July 12, 2013 - 11:33 pm)

      Mohd Helmi > nanti beli untuk rumah terbuka ye. jemput saya. wakkakakaa..

    pool87

    (June 28, 2013 - 8:59 pm)

    sedap ayor ni… puas minum.. Yum2

    puanbee

    (June 28, 2013 - 2:56 pm)

    woo kena beli air … hee insyallah ..selalu je pergi tesco tu ..
    puanbee´s last blog post ..Sinopsis Drama Demi Dia ( Slot Akasia TV3 )My Profile

      Rabiatul Adawiyah

      (June 28, 2013 - 9:51 pm)

      puanbee > akak gi memborong je lah heheheehe… beli banyak2. saya suka sarsi tu. cedapppp..

    onlajer

    (June 28, 2013 - 2:08 pm)

    agak – agak lepas penjenamaan baru ini air bercarbonat dia jadi sedap tak ya
    onlajer´s last blog post ..Untuk Kaki ShoppingMy Profile

      Rabiatul Adawiyah

      (June 28, 2013 - 9:50 pm)

      onlajer > cuba la try. hehehe.. gas dia kurang, manis pun tak berapa manis sangat. saya suka la begitu. tak tau la tekak org lain. hehee.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.