Samsung Galaxy Note II Amber Brown Untuk Si Pencinta Warna Coklat

Warna Coklat kebiasaannya adalah warna selamat bagi si pemakai. Tetapi tidak bagi saya, kerana ia diantara warna kegemaran saya selain warna ungu. Minat terhadap warna tidak hanya kepada kebendaan, malahan ia berjangkit dengan makanan dan minuman. Saya suka minum Milo, saya suka makan kek Secret Recipe berperisa coklat. Jika anda perhatikan, si penggemar coklat pasti mengenakan sebarang hiasan harian mereka dalam warna coklat. Hehehe.

Tidak perlu ambil contoh orang sekililing, kita scan diri sendiri je lah. Hehehe. Cuba anda kira berapa banyak barang-barang berwarna coklat di dalam bilik anda. Saya ada 10 helai tshirt, 2 seluar, 5 skirt, 20 baju kurung, 5 long dress, 3 eyeshadow, 1 lipstick, 10 aksesori gelang, 7 pasang kasut, 4 handbag dan banyak lagi. Semuanya dalam warna coklat. Hahahaha. Akan tetapi saya tidak menyedari bahawa saya memiliki sebanyak itu koleksi yang berwarna coklat, setelah Samsung mengeluarkan Samsung Galaxy Note II  edisi warna Amber Brown. Warna Coklat sangat esklusif dan elegan.

Samsung-Galaxy-Note-II-Amber-Brown-1

Melalui petikan ruangan portal empower-yourself-with-color-psychology.com terdapat beberapa penerangan bagi si pencinta coklat.

“Pencinta coklat mempunyai keinginan untuk berasa selamat, terjamin, mudah dan selesa seperti sedia ada dengan sokongan keluarga dan rakan-rakan”

“Anda mengambil kehidupan ini serius tetapi anda seorang yang lucu dan mudah bergaul”

“Anda mesra dan mudah didekati, tulen dan ikhlas. Dengan personaliti warna coklat anda mempunyai rasa tanggungjawab yang tinggi ke atas tugas dan mengambil tanggungjawab anda dengan serius.”

Jadi, Galaxy Note II edisi warna Amber Brown sangat esklusif kan? Malahan tidak tertentu kepada sesetengah pengguna. Semua boleh pakai Amber Brown, ia unisex. Lelaki yang menggunakan Galaxy Note II edisi warna Amber Brown pastinya nampak bergaya diikuti dengan pakaian smart kasual ke pejabat. Perrrgghh.. Kekemasan itu penting bagi si penggemar Coklat. 🙂

Apa pendapat anda pula? Jom kongsikan pendapat anda di ruangan komen.

xoxo!

sign5.png

 

Post Author: Ruby

Ruby is a writer, entrepreneur and youtuber. The content of this blog consisting sponsor and personal experience. As i'm write something might different from other bloggers, alas different type of ideas give different result. Think and stay positive to keep our mind clean and healthy.

2 thoughts on “Samsung Galaxy Note II Amber Brown Untuk Si Pencinta Warna Coklat

    myravea

    (June 11, 2013 - 9:40 pm)

    Smart jugak note 2 coklat, tapi note 2 pink sangat sweet! Hehe
    myravea´s last blog post ..Tempahan template blog dibuka!My Profile

      Rabiatul Adawiyah

      (June 11, 2013 - 11:30 pm)

      Myravea > dah ko suka pink kan kan kan. hahahahaha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.