Nescafe Cans On The Life Bersama Shaheizy Sam

      No Comments on Nescafe Cans On The Life Bersama Shaheizy Sam

Aktiviti seni seseorang artis tidak membataskan mereka untuk menjadi seorang pelakon, pengacara mahupun penyanyi. Ada artis yang meningkat naik dengan bakat nyanyian ada pula yang dilihat lebih rezeki di dalam bidang lakonan. Tetapi tidak pula bagi Shaheizy Sam kerana beliau bermula dengan bakat nyanyian, masa silih berganti dan peluang lakonan hadir bagaikan cendawan tumbuh dan beliau komitmen terhadap setiap kerja lakonan yang diterima.

Tanpa disangka kempen Nescafe ini telah menarik kembali bakat nyanyian yang disangka hanya akan menjadi hobi. Kini ia menjadi sesuatu yang lebih komersial melalui kempen Nescafe Cans On The Life mencari lirik lagu dengan bantuan peminat Shaheizy Sam dari seluruh Malaysia. Setelah lirik lagu dikumpulkan mengikut masa yang ditetapkan. Maka komposer terkenal Audi Mok akan mencipta lagu dengan arrangement musik yang indah dan akan dinyanyikan sepenuhnya oleh Shaheizy Sam.

Nescafe-Cans-People-Powered-Music-Shaheizy-Sam-1

Nescafe-Cans-People-Powered-Music-Shaheizy-Sam-2

Ingin menyertai pengembaraan musik Shaheizy Sam? Mahukan idea anda dilhairkan dalam muzik baru beliau? Jom sertai dengan berkongsi idea lirik lagu anda dengan hanya post di wall facebook  Shaheizy Sam atau Twitter @Shaheizy_Sam dengan hashtag #NescafeOnSam. Wajib ada hashtag agar Shaheizy Sam dapat memilih mana-mana lirik lagu yang bersesuaian. Sebaris dua idea pun dah boleh membantu Shaheizy Sam. 🙂

Penulisan ini ditaja oleh Nestle Malaysia.

http://www.youtube.com/nescafemalaysia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge