Blogger Gathering di #NNFoodFest 2013 Sunway Pyramid

Pada 5 Oktober 2013 telah berlangsungnya #NNFoodFest di Sunway Pyramid. Meriah macam hari kantin sekolah dah tau. Tapi semuanya FREE! tak perlu kupon atau duit. Anda hanya perlu tweet dengan hashtag setiap kedai dan tunjukkan kepada kedai pilihan anda. 🙂

Saya hadir ke #NNFoodFest seawal jam 3 petang kerana ingin mendapatkan limited edition button batch dari Nuffnang. Miahahahaa!

NNFoodFest-7

Banyak juga syarikat pemakanan yang menyertai Nuffnang Food Festival 2013. Kenyang sehari! Hehehehe.
NNFoodFest-1

NNFoodFest-15

NNFoodFest-14

NNFoodFest-16

NNFoodFest-12

NNFoodFest-9

NNFoodFest-8

NNFoodFest-4

Bertemu dengan blogger-blogger yang dah lama tak jumpa. Kak Red, Uzair, Shahrul, Shakiddo, Yana, Lily, Anuar, Deqnoor, Hafiz Rahim dan sebagainya. Blogger ni kebanyakannya ruby tak tahu nama betul mereka. Macam Aku Biomed, mahamahu tu ntah apa nama dia. Hahahah.

NNFoodFest-5

NNFoodFest-17

 Orang paling sibuk di #NNFoodFest iaitu Shahzeeq. Hehehe.

NNFoodFest-6

NNFoodFest-3

NNFoodFest-2

NNFoodFest-1

NNFoodFest

Komen ruby tentang Nuffnang Food Festival adalah :

Inisiatif festival ini bagus dan boleh dikatakan berjaya. Cuma tapak untuk setiap makanan kalau boleh asingkanlah halal dengan non halal. Bahagian bawah NN dah fokuskan untuk makanan kan, why not burger PORK tu diletakkan di bahagian Lifetime Channel. Lifetime Channel diletakkan sebaris dengan bahagian desert ke? Nampak teratur la sikit. Minuman pula dibahagian atas, mana yang arak vinegar tu letak berdekatan sesama mereka. yang jus dan minuman ringan seperti booth chatime, juiceworks tu dah ok sangat. -ruby.my

Maybe NNFoodFest 2014 akan lebih teratur penyusunannya dan lebih ramai lagi penyertaan dari syarikat makanan minuman. 🙂

Sambil makan, ada gak yang borong yakult tu. Miahahaahaha!

http://www.nnfoodfest.com

Post Author: Ruby

Ruby is a writer, entrepreneur and youtuber. The content of this blog consisting sponsor and personal experience. As i'm write something might different from other bloggers, alas different type of ideas give different result. Think and stay positive to keep our mind clean and healthy.

2 thoughts on “Blogger Gathering di #NNFoodFest 2013 Sunway Pyramid

    sherry

    (October 21, 2013 - 1:13 pm)

    so fun but I miss it. Hope they have it again next year

    fazrol

    (October 6, 2013 - 1:05 pm)

    Aisey.. tak leh join..
    Kalau tak leh jumpa blogger lain.. he he..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.