DiGi Win 60 Vespas in 60 Days

Data Internet dan Pengguna memang tidak boleh dipisahkan. Tetapi untuk dapatkan data internet dengan pakej harga berpatutan memang susah. Kadang-kadang sampai kena buat perbandingan dengan beberapa pakej data lain. Sebab lain pengguna lain penggunaannya juga.

Jika anda seorang blogger, aplikasi social media dan aplikasi chat memang wajib 24 jam sentiasa ON! Email juga diperlukan agar cepat respon dengan client. Pening kepala mencari pakej data internet yang murah, berpatutan dan liputan yang meluas. Nasib baik ada DiGi, “the yellow man always follow you!”

Kini DiGi telah mengadakan kempen menangi 60 Vespa¬†dalam 60 hari. Setiap hari ada seorang pengguna DiGi akan memenangi Vespa. Adakah anda ingin memiliki Vespa? kini impian anda boleh menjadi kenyataan. ūüôā

Peraduan ini bermula pada 2 september 2013 sehingga 30 oktober 2013.  Kepada yang memang memerlukan Data Internet, anda boleh memenangi Vespa sekelip mata kerana sudah tentu anda akan perbaharui langganan Internet anda mengikut pakej harian, mingguan atau bulanan.

Bagaimana ingin memliki Vespa?

1. Anda perlu melanggan DiGi internet mudah alih prabayar “prepaid mobile internet” dan anda layak memasuki dalam peraduan ini.

DiGi Win 60 Vespas in 60 Days-1

DiGi Win 60 Vespas in 60 Days-2

DiGi Win 60 Vespas in 60 Days-3

DiGi Win 60 Vespas in 60 Days-4

DiGi Win 60 Vespas in 60 Days

2. DiGi akan memberi satu (1) Vespa setiap hari! Jadi jika anda adalah peserta yang dipilih DiGi, anda perlu lakukan adalah menjawab satu soalan yang mudah.¬†ūüôā

3. Jawab soalan dengan betul dan anda boleh memakai topi keledar baru dan menunggang ke rumah dengan Vespa baru!


DiGi - Always the smarter choice (1)

Mudahkan ketiga-tiga langkah diatas. Hanya dengan 3 langkah sahaja yang perlu untuk anda memiliki Vespa. Jadi cepat-cepat masuk peraduan ini, Vespa yang cool menanti untuk dituntut oleh tuannya yang baru.

Untuk lebih informasi. Lawati laman sesawang DiGi http://bit.ly/18OkyC1

1 thought on “DiGi Win 60 Vespas in 60 Days”

  1. Setakat ni saya tengok digi mendahului syarikat lain. Plan internet yang pelbagai pilihan dan harganya juga paling murah setakat ni. Tambah pulak dengan promosi vespa. Peminat vespa mesti tak lepaskan peluang. Beli starter pack nya pun murah juga.

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.