Kempen “Get Fun Facts From Around The World” Bersama Celcom

Baru-baru ini telah berlangsungnya acara pemberian hadiah kepada Pemenang Kumpulan Pertama bagi Kempen Celcom iaitu “Get Fun Facts From Around The World” yang menawarkan hadiah bernilai RM 93,000 kepada 7 pelanggan Celcom. “Get Fun Facts From Around The World” adalah kempen yang menawarkan pelanggan Celcom prabayar cara mudah untuk belajar mengetahui sejarah, adat dan fakta menarik tentang negara dan bandar di Asia, Eropah, Amerika, Afrika dan Australia menerusi langganan SMS. Pelanggan akan menikmati pengembaraan maya ke seluruh dunia dalam masa yang sama dapat mengumpul “travel point”. Pelanggan SMS ni akan ditawarkan peluang tambahan untuk mendapat lebih “travel point” pada hari istimewa di mana mereka boleh memilih untuk berpeluang memenangi hadiah-hadiah bulanan iaitu Nissan Almera atau Ducati Monster 795, serta hadiah kejutan dalam masa dua minggu seperti baucar membeli-belah atau gadget terkini bernilai RM 280,000.

Celcom-Get-Fun-Facts-From-Around-The-World-Campaign-4

Pada majlis penyampaian hadiah, En Afizulazha Abdullah, Chief Digital Services Officer of Celcom Axiata Berhad berkata “selain daripada aplikasi popular kami, perkhidmatan gaya hidup, call-me-tones, permainan dan muzik. The Cube kini berusaha untuk menawarkan kempen yang menawarkan hadiah-hadiah menarik untuk memberi penghargaan terhadap pelanggan kami dan memberi ganjaran kepada mereka di atas sokongan mereka. Kempen ini memberi peluang kepada pelanggan untuk mengetahui lebih lanjut tentang dunia melalui telefon bimbit mereka dalam masa yang sama berpeluang untuk memenangi hadiah-hadiah hebat bernilai sehingga RM 280,000”

Celcom-Get-Fun-Facts-From-Around-The-World-Campaign-1

Celcom-Get-Fun-Facts-From-Around-The-World-Campaign-2

Celcom-Get-Fun-Facts-From-Around-The-World-Campaign-3

Pemenang utama bagi bulan September adalah Cik Sapna a/p Dhamddarumedlah Shah, 45 tahun dari Seremban yang memenangi kereta Nissan Almera baru. Manakala bagi pemenang dua minggu berturut-turut pula dimenangi oleh Tan Eng Teng dari Klang dan Rusli bin Hashim dari Kedah. Mereka berdua memenangi shopping voucher bernilai RM 10’000.

4 pemenang lain juga memenangi hadiah menarik iaitu gadget dan Isetan shopping voucher bernilai RM 1,000. Sabariah Binti Abu Samah dari Pahang, Mat Yatib Yusoh dari Perak, Wan Nooruhaslizawati Binti Wan Noor  dari Kelatan dan Noridawati Binti Ibrahim dari Terengganu Jika anda ingin menjadi pemenang bertuah seperti mereka, anda juga masih boleh menyertai Kempen “Get Fun Facts From Around The World” kerana kempen ini bermula dari 9 September 2013 hingga 9 Disember 2013. Penyertaan kepada kempen ini PERCUMA pada minggu pertama dan pelanggan Celcom akan di kenanakan cas RM 1 untuk setiap 1 SMS.

Untuk melanggan anda hanya perlua menghantar “ON DUNIA” to 25000 via SMS atau dail *888# melalui telefon mudah alih anda dan pilih “Win Up to RM 280,000” dari menu yang tertera.

www.thecube.my

m.thecube.my

4 thoughts on “Kempen “Get Fun Facts From Around The World” Bersama Celcom”

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.