Menangi S.O.X Fixie Sehari dari School Of X

S.O.X adalah School Of X, satu pakej prepaid kad sim dari Celcom yang memberi penjimatan kepada pelajar sekolah. Pek utama ini hanya layak untuk mereka yang berumur 17 tahun dan ke bawah sahaja.

Bertempat di Paradigm Mall, Kelana Jaya pada 22 Disember 2013 telah diadakan perjumpaan bersama pelanggan S.O.X yang berpengaruh dalam media sosial twitter. Walaupun masih muda remaja belia, tetapi mereka memiliki pengikut tegar melebihi 100 ribu. Angka tersebut sangat memeranjatkan ruby kerana sebagai blogger yang popular ni kan, pengikut twitter tak sampai 2 ribu. Hahahaha!

Perjumpaan secara santai ini dikejutkan dengan persembahan flashmob dari S.O.X, permainan Musical Fixie dan diakhiri dengan dinner dari D’italiane Kitchen!

SOX-fixie-kl-13 SOX-fixie-kl-14

S.O.X Fixie Flashmob

 

SOX-fixie-kl-16 SOX-fixie-kl-18 SOX-fixie-kl-3 SOX-fixie-kl-4 SOX-fixie-kl-6 SOX-fixie-kl-17

S.O.X Fixie – Permainan Musical Fixie

 

SOX-fixie-kl-8 SOX-fixie-kl-10 SOX-fixie-kl-19

Blogger SabbyPrue ni pada asalnya taknak main permainan Musical Fixie ni, bila dah terjebak. Suka pula dia! Sampai Semi Final!

SOX-fixie-kl-20

Pemenang bagi Musical Fixie dimenangi oleh adik Azfar. So balik rumah berbasikal la ye. Hahahaha.

Blogger?

SOX-fixie-kl-2

Blogger ni semua uols kenal, tak payah kenal kan kot? Hahahaha. FrankieRoseUni, OhFishiee, The Chency, Kifli, Sabby Prue, Sabrina, Innanie dan Amir.

SOX-fixie-kl-1 SOX-fixie-kl-9 SOX-fixie-kl-7 SOX-fixie-kl-15

Media Sosial – Twitter Influencer

Di S.O.X Fixie, ruby berkesempatan berkenalan dengan beberapa orang twitter influencer. Tetapi yang menarik perhatian ruby adalah dua orang gadis ni. Ehyelcah dan Syada Amzahh. Banyak giler twitter follower!!!

SOX-fixie-kl-5

Elcah dan Ruby

SOX-fixie-kl-ehyelcah SOX-fixie-kl-11

Syada Amzahh, Ruby dan Amman

SOX-fixie-kl-syadaAmzahh SOX-fixie-kl-21

 

Ruby, Shermaine dan Amman 🙂

S.O.X Fixie adalah kempen kepada pelanggan S.O.X. Mereka boleh memenangi sebuah basikal Fixie setiap hari dengan menggunakan RM 1. Sama ada menerusi panggilan telefon atau SMS. RM 1 untuk pelajar sekolah sangat jimat untuk digunakan dan hadiah pula basikal Fixie yang bernilai ribuan ringgit. Teruja tak?

SOX-Fixie-1 SOX-Fixie-2

xoxo!
sign5

Post Author: Ruby

Ruby is a writer, entrepreneur and youtuber. The content of this blog consisting sponsor and personal experience. As i'm write something might different from other bloggers, alas different type of ideas give different result. Think and stay positive to keep our mind clean and healthy.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.