Maria Sharapova Duta Celcom First Elite

| |

Maria Sharapova sememangnya nama yang tidak asing lagi. Dilahirkan pada 19 April 1987, pemain tennis nombor 5 terbaik di dunia ini sememangnya mempunyai karisma tersendiri. Diusia muda telah meraih pelbagai pingat dan beliau juga memiliki produk jenama sendiri.

Kini Telco tidak asing di Malaysia telah memilih Maria Sharapova sebagai Duta Celcom First Elite. Pelbagai kelebihan disediakan khas dan anda juga akan menerima layanan istimewa sama seperti Maria Sharapova terima. Hehehehe. Kerana anda adalah keutamaan bagi Celcom First Elite.

Perunding Perkhidmatan Peribadi Khas untuk anda yang berkhidmat 24/7! Sedia membantu apa sahaja transaksi mudah alih anda. Ingin membayar bil? Menggantikan kad SIM? Anda hanya perlu dail satu nombor sahaja dan semuanya selesai. Dail 1881 atau 1 800 111 888 atau +6 03 28488000 jika anda di luar negara. Jika anda berkunjung ke Celcom Blue Cube, anda akan diberi keutamaan di kaunter Celcom First Elite Exclusive.

Maria-Sharapova-Duta-Celcom-First-Elite-4

Akses Utama ke perlancaran peranti baru. Keistimewaan eksklusif untuk anda menempah dan menjadi yang pertama untuk memiliki peranti terkini. Terpulang kepada anda ingin mengambil sendiri peranti yang sudah di tempah atau ia dihantar ke rumah anda.

Pilhan No Telefon Bimbit juga diberikan kepada anda dari senarai nombor yang menarik.

Maria-Sharapova-Duta-Celcom-First-Elite-3

Parking Khas untuk anda apabila anda ke Blue Cube Menara Celcom, Celcom Centre Johor Bahru atau Celcom Centre Alor Setar. Anda hanya perlu maklumkan kepada pengurusan agar mereka dapat menyediakan kotak parking khas.

Maria-Sharapova-Duta-Celcom-First-Elite-1

FIRST ASSIST™ memberi anda pakej esklusif gaya hidup dengan harga yang bagus. Anda hanya perlu pilih dari Top 10 pakej kegemaran dan pakej ini dibawa kepada anda oleh rakan kongsi Celcom iaitu RedRibbon Days.

Telefon Bimbit Percuma Semasa Ulangtahun akan diberikan dengan cara menaiktarafkan peranti lama anda kepada yang baru pada setiap tahun. Anda boleh pilih peranti dan ia terus dihantar ke rumah.

Maria-Sharapova-Duta-Celcom-First-Elite-2

Servis Penjagaan Peranti yang memberi anda keistimewaan dimana tiap kali peranti anda diservis, Celcom akan memberi peranti sementara bagi memudahkan anda untuk berhubung dengan sesiapa dan meneruskan aktiviti anda. Nikmati peranti sementara dihantar kepada anda apabila anda sedang diservis. Sekiranya berlaku peranti anda hilang atau dicuri, kami akan menggantikannya. Celcom juga akan melanjutkan jaminan pengilang 2 tahun anda dengan setahun lagi.

Teruja dengan layanan yang diterima oleh Maria Sharapova? Anda juga boleh memiliki segala kelebihan seperti Duta Celcom First Elite juga! Layari Celcom First Elite untuk ketahui cara melanggan. 🙂

https://www.celcom.com.my/personal/plans/elite

sign5

Previous

Dettol Memberi Perlindungan Kepada Bayi Tahun Kuda

Celcom First Dan Samsung Galaxy Note 3 Rose Gold

Next

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.