Ninja Burger Dari Burger King

      No Comments on Ninja Burger Dari Burger King

 

Burger King

Burger King Malaysia telah melancarkan satu set promosi baru iaitu “NINJA“. Burger ninja ini adalah dari 4 inci roti ban yang mempunyai warna hitam seperti arang batu, di atasnya mengandungi biji bijan yang ranggup serta lazat.

Untuk Ninja burger ini mempunyai patty seperti daging lembu dan ayam. Hidangan untuk daging lembu di gelar Whopper  parti manakala untuk ayam di gelar “Tenderfgrilled”  parti. Hidangan ninja ini juga didatangi minuman bergas anggur dan kenting bersaiz sederhana. Lebih menarik lagi, set ninja bermula pada harga Rm 5.95 sahaja.

Setelah melihat, meneliti dan merasainya sendiri, kenikmatan ninja burger memang dari yang lain. Sos teriyaki yang memang padan dengan patty meresap kedalam patty memberi satu perasa yang lazat sesuai untuk semua peringkat umur. Tidak kurang hebatnya Jumbo Frank dari kelazatannya yang tersendiri. Burger King berjaya menghasilkan satu produk yang mampu membangkitkan deria rasa untuk mendapatkan makanan yang berkualiti pada harga yang berpatutan.

burger-king-beef-patty

burger-king-beef-patty-02

burger-king-beef-whopper

 

Untuk maklumat lanjut anda bolehlah ke francais-francais BK yang berhampiran atau anda boleh semak di lawan sesawang BK.

Burger King

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge