Ruby Dan Dayre

      No Comments on Ruby Dan Dayre

Sejak busy dengan keluarga ni, rasa macam rajin betul kemaskini instagram je. Blog ni terkubur. Hahahaha. Lepas tu bila nak cerita pasal anak, segan pula nak kongsikan. Apa yang ruby risaukan pun tak tau la. Sedangkan ramai nak tahu berkenaan baby. Maybe belom tiba masanya. Hahahaha. Atau pun aku yang malas nak kemaskini blog? Hahaha.

Dayre-Apps-RubyDotMy-3 Dayre-Apps-RubyDotMy-2

Dayre-Apps-RubyDotMy-1

Okaylah sebabkan malas dan rasa kesuntukan masa, bagus sangat lah ada aplikasi Dayre ni. Ruby baru daftar beberapa hari lepas. Aplikasi ni mudah dan cepat. Sama ada nak guna sticker atau gambar dalam galeri atau gambar uols snap atau lokasi gambar seperti di restoran ke atau video. Semuanya boleh uols kemaskini ibarat macam diari harian. 500 patah perkataan dibenarkan. Banyak kan?

Dayre-Apps-RubyDotMy-4

Apa lagi jom follow ruby di DayRe http://dayre.me/rubydotmy

xoxo!

sign5

About Ruby

Ruby is a writer, entrepreneur and youtuber. The content of this blog consisting sponsor and personal experience. As i'm write something might different from other bloggers, alas different type of ideas give different result. Think and stay positive to keep our mind clean and healthy.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge