Jualan Penghabisan Stok Aussino Malaysia

      6 Ulasan pada Jualan Penghabisan Stok Aussino Malaysia

Kalau sebut Aussino semua orang tahu kan apa produk yang mereka jual. Takkan la tak tau. Hehehe. Kebiasaanya ruby beli tuala dan cadar! Tuala dari Aussino memang terbaik. Lepas mandi terus zass serap basahan. Sebab tu ruby suka shopping cadar dan tuala di Aussino. Outlet kegemaran adalah di 1Utama.

Pada 25 hingga 27 Apr 2014 Aussino Malaysia akan mengadakan Jualan Penghabisan Stok Aussino Malaysia dengan memberi diskaun paling banyak iaitu 80%. Huarghhh.. Anda sedia maklum barangan dari Aussino mahal dan berkualiti. Why not kali ini kita dapatkan produk Aussino murah dan berkualiti!!

Aussino adalah jenama global Amerika Syarikat yang sinonim dengan trendsetting perabot rumah dan gaya hidup. Terkenal dengan pelbagai fesyen rumah inovatif dan kontemporari, kehadiran produk  terkemuka ini di kedai-kedai runcit di beberapa bandar-bandar utama terutama Asia telah membentuk semula cara bagaimana pengguna melihat hiasan tempat tidur dan hiasan rumah. Aussino menjadi platform memaparkan idea-idea dan trend terkini di sekeliling dunia dengan rekaan hiasan yang unik.

Aussino-Stock-Clearance-Syopz

Jika anda masih tidak dapat gambarkan bagaimana rekaan set cadar Aussino, sila lihat lambakan contoh gambar dibawah ya. Rekaan kegemaran ruby ni. Hehehe.

Aussino-Stock-Clearance-Syopz-1 Aussino-Stock-Clearance-Syopz-2 Aussino-Stock-Clearance-Syopz-4 Aussino-Stock-Clearance-Syopz-6 Aussino-Stock-Clearance-Syopz-3 Aussino-Stock-Clearance-Syopz-5

Kadar harga pastinya mahal! Jika nak murah, jom ke Jualan Penghabisan Stok Aussino Malaysia pada 25 Apri – 27 Apr 2014 bertempat di Syopz Mall, Taylor’s Lakeside Campus pada jam 10 pagi hingga 6 petang.

Malaysia's Largest Clothes Buffet Location

www.iaussino.com.my

www.facebook.com/aussinomalaysia

xoxo!

sign5

About Ruby

Ruby is a writer, entrepreneur and youtuber. The content of this blog consisting sponsor and personal experience. As i'm write something might different from other bloggers, alas different type of ideas give different result. Think and stay positive to keep our mind clean and healthy.

6 comments on “Jualan Penghabisan Stok Aussino Malaysia

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge