Seluar Mengandung Murah dari SCARLET AEON Jusco

Seluar mengandung atau maternity pants ni memang wajib dimiliki oleh ibu-ibu hamil. Ruby masa awal kehamilan dah beli seluar mengandung murah ni. Mula-mula dulu bila google seluar mengandung mesti terpapar website online shopping yang mahal tu. Saja la berjalan ke AEON Jusco 1utama, sekali berlambak koleksi seluar peknen ni. Hah terus sambar 3 helai masa awal-awal dulu.

Coklat, Kelabu dan Jeans biru, itulah warna pertama ruby beli dan pakai kemana sahaja. Seluar mengandung ni ada tali dan butang di pinggang yang membolehkan anda “adjust” berapa kecil atau besar saiz. Ikut keselesaan anda. Lagi pula seluar ini bila pakai waktu hamil ia terletak bebetul kat pusat perut anda. Jadi ia menjaga perut kita yang makin membesar.

Maternity-Pants-Scarlet-AEON-2

Harga seluar ini murah je. Kalau ada promotion RM 39.90 jer. Kalau tiada promotion RM 49.90 / RM 59.90 / RM 69.90. Harga takkan lebih dari RM 69.90. Selalunya harga RM 69.90 ni adalah seluar mengandung material jeans. Saiz juga banyak. Dari saiz S sampai 6XL. Ruby masa peknen pakai 2XL.

Maternity-Pants-Scarlet-AEON-3

Sekarang ada promosi seluar mengandung dari Scarlet tu. Sampai 15 April 2014. Kalau nak harga murah macam tu sila pergi beli sekarang. Jika taknak tergopoh-gopoh, bila-bila anda boleh ke AEON Jusco tu. Banyak seluar ada. Hehehe.

Maternity-Pants-Scarlet-AEON-1

Jadi, selamat membeli-belah ya. Seluar ni banyak berjasa kerana Ruby kerana selalu travel kan, takkan nak pakai skirt dan baju kurung selalu. Dengan seluar mengandung murah ni, selama ruby hamil banyak tempat ruby dah pergi. Alhamdulillah. Seluar kerja juga ni. Hehehehe. Material banyak jenis memudahkan kita sebagai ibu hamil.

Seluar ini juga boleh digunakan selepas anda bersalin, cuma “adjust” tali dipinggang sahaja. 🙂

www.aeonretail.com.my

xoxo!

sign5

Post Author: Ruby

Ruby is a writer, entrepreneur and youtuber. The content of this blog consisting sponsor and personal experience. As i'm write something might different from other bloggers, alas different type of ideas give different result. Think and stay positive to keep our mind clean and healthy.

6 thoughts on “Seluar Mengandung Murah dari SCARLET AEON Jusco

    Zuraida Rahim

    (December 20, 2014 - 12:51 pm)

    Thanks for info… memang tengah tercari-cari seluar mengandung ni..
    Zuraida Rahim´s last blog post ..Takwim Persekolahan 2015My Profile

    maa

    (November 18, 2014 - 12:26 pm)

    Terima kasih infonya sekarang memang tgah nak cari seluar pregy…igtkan xde kat luar…blhla try pergi.anyway jemput ke blog saya juga ye ,share info2 http//solehah.net

    Farisya Anastasyia

    (May 4, 2014 - 4:26 pm)

    boleh suggest dekat Along Syirah ni.hehe

    […] “WP Single Post Navigation”, anda boleh lihat contoh plugin ini digunakan oleh blogger Ruby di […]

    ietams

    (April 17, 2014 - 3:00 pm)

    peknen dedulu pun banyak shopping baju maternity kat scarlet jusco ni..
    cantik dan murah..

      Ruby

      (April 18, 2014 - 11:49 am)

      kan.. cantik dan murah. kalau tergemuk skit pergi beli kat SCARLET PLUS plak kan. hehehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.