Miss Hana Waterproof Gel Eyeliner

Perkara wajib yang anda perlu ada untuk kekal cantik menarik dan the bom adalah Eyeliner.! Ruby kalau keluar berjalan kalau tiada eyeliner pasti ruby sapu banyak-banyak mascara. Hahahaha! Jadi untuk beli eyeliner mesti beli banyak-banyak. Stok untuk setahun pun boleh. Hehehe. Seperti penulisan sebelum ni, ruby ingin kongsikan pengalaman menggunakan eyeliner dari jenama Miss Hana.

Miss Hana adalah produk kosmetik dari Taiwan. Malah sangat terkenal di Korea dan Jepun. Boleh dikatakan semua negara Asia menggemari produk Miss Hana ni. Sebab apa ramai yang suka? Sebab produk Miss Hana sesuai dengan cuaca Asia. Kejap panas, kejap sejuk dan kadang-kadang lembab. Hehehe. Tapi ruby baru je tahu mengenai jenama Miss Hana ni. Jadi, jom kita buat ulasan untuk salah satu produk paling laris Miss Hana iaitu Miss Hana Waterproof Gel Eyeliner. 🙂

Natta-Cosme-Online-Shopping

Miss Hana Waterproof Gel Eyeliner berbentuk seperi pensil. Boleh diasah dan mudah untuk diaplikasi di sekitar kelopak mata. Tekstur Gel Eyeliner lembut dan tidak kasar. Sapu sikit-sikit sudah memadai malah kemas dipermukaan kelopak mata. Ruby ada pengalaman memakai eyeliner jenis pensil yang membuatkan eyeliner jadi comot. Tetapi dengan Miss Hana Waterproof Gel Eyeliner ia tidak comot.

Miss Hana Waterproof Gel Eyeliner Miss Hana Waterproof Gel Eyeliner Miss Hana Waterproof Gel Eyeliner

Miss Hana Waterproof Gel Eyeliner mempunyai 4 warna menarik. Night Black, Galaxy Black, Choco Brown dan Golden Brown. Untuk warna Night Black dan Choco Brown ia tidak berkilau, manakala untuk Galaxy Black dan Golden Brown ia berkilau seperti ada gold dust.

Miss Hana Waterproof Gel Eyeliner

 

Dari kiri Golden Brown, Galaxy Black, Choco Brown dan Night Black.

Miss-Hanna-Waterproof-Gel-Eyeliner-Natta-Cosme-6 Miss-Hanna-Waterproof-Gel-Eyeliner-Natta-Cosme-5 Miss-Hanna-Waterproof-Gel-Eyeliner-Natta-Cosme-4

Pasti anda menyukai Miss Hana Waterproof Gel Eyeliner ini selepas Ruby kongsikan pengalaman memakainya.

Miss Hana Waterproof Gel Eyeliner boleh didapati di www.NattaCosme.com dengan harga RM 24.90 seunit. Penghantaran menggunakan Skynet!

Selamat membeli-belah!

www.nattacosme.com

Facebook : www.facebook.com/NattaCosme

Instagram : @nattacosme

xoxo!

sign5

 

2 thoughts on “Miss Hana Waterproof Gel Eyeliner”

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.