Galaxy Life Starlight Cinema

Ruby ingat lagi masa mula-mula ruby tonton Starlight Cinema di Sentul Park. Memang best. Hehehe. Dah lama teringin menonton wayang beralaskan tikar dan berbumbungkan bintang dan langit malam. Lepas tu dah tidak lagi menonton sebab sambung belajar. Sekarang Starlight Cinema kembali lagi! Kali ini lebih meriah kerana anda boleh dapatkan tiket PERCUMA dari aplikasi Samsung Galaxy Life. Galaxy Life Starlight Cinema bermula dari 13 Jun hingga 21 Jun 2014 sahaja dan tiket terhad kepada 1 hari 300 pengunjung terawal sahaja!

Starlight Cinema Dari Galaxy Life Starlight Cinema Dari Galaxy Life Starlight Cinema Dari Galaxy Life Ruby tebus tiket Starlight Cinema dari Galaxy Life sekitar jam 6 petang. Masa tu aplikasi akan keluar untuk di tebus, maka anda boleh tebus tiket dalam masa 1 jam dari waktu anda klik “Redeem It”. Sebelum nak tebus tiket, anda baca dulu senarai filem dan waktu tayangan. Ruby pilih hari Sabtu 14 Jun 2014 sebab sesuai untuk bawa Adam. Filem pilihan adalah Despicable Me dan Despicable Me 2! Memang gelak sakan lah tengok filem ni. Starlight Cinema Dari Galaxy Life

WEEKEND DOUBLE FRIGHT NIGHT SPECIAL!
Friday 13th June 2014
Paranormal Activity (The Marked Ones)
Starts 8pm Ends 9:45pm
The Conjuring
Starts 9.45pm Ends 12:00
 
WEEKEND TRIPLE COMEDY SPECIAL!
Saturday 14th June 2014
Despicable Me
Starts 8pm Ends 9:50pm
Despicable Me 2
Starts 9:50pm Ends 11:45pm
The Internship
Starts 11:45pm Ends 1:45am
 
WEEKEND MOVIE
Sunday 15th June 2014
The Sound of Music
Starts 8pm Ends 11:00pm
 
WEEKDAY MOVIE
Tuesday 17th June 2014
Fast And Furious 6
Starts 8pm Ends 11:15pm
 
WEEKDAY MOVIE
Wednesday 18th June 2014
Titanic
Starts 8pm Ends 11:30pm
 
WEEKDAY MOVIE
Thursday 19th June 2014
World War Z
Starts 8pm Ends 10:00pm
 
FRIDAY DOUBLE BLOCKBUSTER SPECIAL!
Friday 20th June 2014
Pacific Rim
Starts 8pm Ends 10:30pm
Man of Steel
Starts 10:30pm Ends 1am
 
BATMAN TRILOGY SPECIAL!
Saturday 21st June 2014
Batman Begins
Starts 8pm Ends 10:40pm
The Dark Knight
Starts 10:40pm Ends 1:30am
The Dark Knight Rises
Starts 1:30 Ends 4:15am

Lokasi Galaxy Life Starlight Cinema adalah di Bukit Kiara Equestrian Park. Parking banyak disediakan, malah ada buggy turut disediakan. Hehehe. Nasib baik ada buggy, taklah letih sangat nak berjalan.

Starlight Cinema Dari Galaxy Life Starlight Cinema Dari Galaxy Life Starlight Cinema Dari Galaxy Life Starlight Cinema Dari Galaxy Life Starlight Cinema Dari Galaxy Life Starlight Cinema Dari Galaxy Life

Starlight Cinema Dari Galaxy Life Starlight Cinema Dari Galaxy Life

Dah lama tidak berkelah macam ni. Perasaan dapat bersantai macam ni memang seronok dapat tenangkan minda sambil tu tonton filem kelakar. Hmm. Malam minggu ruby memang best!

Pada jam 7 malam aplikasi Samsung Galaxy Life akan memaparkan makanan dan minuman yang anda boleh tebus juga! Semuanya PERCUMA! Terhad kepada 100 penebus terawal. Tak rugi datang awal. Hehehe.

Starlight Cinema Dari Galaxy Life Starlight Cinema Dari Galaxy Life Starlight Cinema Dari Galaxy Life

Ruby tebus Burger Bakar Kaw Kaw, Gong Cha, Pizza Hut, myBurgerLab, Crazy Potato dan banyak lagi. Memang kenyang la. Starlight Cinema Dari Galaxy LifeStarlight Cinema Dari Galaxy LifeStarlight Cinema Dari Galaxy Life

Ini diantara makanan yang ruby bawa dan tebus. Cukuplah untuk movie marathon malam ni kan? 3 filem sampai jam 1 pagi. Hehehehe!

Starlight Cinema Dari Galaxy Life Starlight Cinema Dari Galaxy Life Starlight Cinema Dari Galaxy Life Starlight Cinema Dari Galaxy Life Starlight Cinema Dari Galaxy Life Starlight Cinema Dari Galaxy Life Starlight Cinema Dari Galaxy Life Starlight Cinema Dari Galaxy Life

Apa yang anda perlu bawa ke Galaxy Life Starlight Cinema? Bawa tikar besar, bawa bantal, bawa selimut dan makanan! Hehehe. Ruby bawa semua tu dan untuk Adam ruby bawa baby car seat. Tapi Adam sekejap je duduk dalam baby car seat sebab dia nak join juga menonton Despicable Me! Terbeliak mata dia tengok filem tu.

Starlight Cinema Dari Galaxy Life

Lokasi Galaxy Life Starlight Cinema

Bukit Kiara Equestrian Park
Jalan Bukit Kiara, off Jalan Damansara 60000, Kuala Lumpur.

    Starlight Cinema Dari Galaxy Life

Untuk nikmati keistimewaan menebus pelbagai produk secara Percuma, anda boleh muat turun aplikasi Samsung Galaxy Life disini http://bit.ly/1v5iPjO

Ruby akan ke Galaxy Life Starlight Cinema lagi pada hari Jumaat ini untuk menonton filem Pacific Rim dan Man Of Steel. Hehehe. Jumpa anda disana!

xoxo!

sign5

Post Author: Ruby

Ruby is a writer, entrepreneur and youtuber. The content of this blog consisting sponsor and personal experience. As i'm write something might different from other bloggers, alas different type of ideas give different result. Think and stay positive to keep our mind clean and healthy.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.