Jamu Susuk Dara

Hehehe. Kali ini penulisan ke arah kewanitaan. Hahahaha. Macam segan nak bercerita berkenaan produk keluaran Jamu Susuk Dara ni. Bukannya apa, taknak terlebih cakap. Mana la tau ada mereka yang belum berkahwin baca ke kan. Hehehe.

Ruby mula beli produk Jamu Susuk Dara selepas bersalin hari tu. Selepas 44 hari habis pantang kalau tidak silap. Sebabnya, risau masa buat ujian Pap Smear dan bahagian V tak bersih ke. Ruby beli Miss V,

Jamu Susuk Dara

Feminin Wash Miss V  – RM 48 (100ml)

Feminin Wash Miss V ni best guna, sebab lepas basuh bahagian sulit wanita ia ada rasa segar dan pencuci ini berbau wangi dari estrak sireh. Hehehe.

Jamu Susuk Dara

Masker Vagina – RM 25 (5gm)

Masker Vagina pula untuk menyedut kekotoran di sekitar bahagian V dan di dalam juga. Kebiasaanya, gunakan Masker Vagina pada waktu malam sebelum tidur, dan keesokan paginya basuh dengan Miss V. Jadi anda akan dapati ada jeli-jeli di bahagian V. Rasa bersih dan selesa lepas tu.

Jamu Susuk Dara

Magic Body Slim Soap – RM 36 (100gm)

Magic Body Slim Soap ni ruby beli untuk slim kan perut tu. hahahaha. Sebab malas nak bersenam kan. Jadi beli sabun ni dan jaga pemakanan la. Baru slim.

Selain dari tiga produk Jamu Susuk Dara yang ruby beli ni. Terdapat juga produk lain untuk anda. Bergantung untuk apa yang anda minat. Untuk hubungan suami isteri? Untuk kebersihan? Untuk kekeluargaan? Semua ada.

Jamu Susuk Dara

Jika anda berminat untuk membeli produk Jamu Susuk Dara, boleh hubungi Mama Cida.

www.facebook.com/noor.rasyedah

mamacida13@yahoo.com.my

Whatsapp : +6012-692 1341

xoxo!

sign5

Post Author: Ruby

Ruby is a writer, entrepreneur and youtuber. The content of this blog consisting sponsor and personal experience. As i'm write something might different from other bloggers, alas different type of ideas give different result. Think and stay positive to keep our mind clean and healthy.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.