Kek Rekaan Khas Murah Dari Senduk Besi

Kek adalah hidangan makanan yang sesuai untuk apa sahaja acara. Tidak kira lah yang menyambut hari lahir tiap tahun ke, ulang tahun ke, dijadikan hadiah ke? Semua sesuai. Jika anda beri kek kepada sesiapa pun pasti mata mereka berair tanda kegembiraan. Jika nak lagi syahdu, reka kek khas untuk si penerima. Pasti menangis terus. Hehehe. Ruby nak berkongsi pengalaman menempah kek rekaan khas murah dari senduk besi. Murah dan Sedap adalah perkara yang kita cari. Betul tak?

Ruby pertama kali menempah kek rekaan khas ni. Bersempena dengan hari ibu yang lalu. Tapi nak buat keputusan perisa boleh dikatakan sebulan juga lah. hahahaha. Kita tahu Ibu ni memang hebat. Macam-macam benda mereka boleh buat demi menjaga keluarga. Awal perkahwinan, jaga Abah. Lepas tu hamil, jaga bayi. Tak campur dengan kerja rumah dan pekerjaan lagi. Memang penat sebenarnya. Tetapi bila lihat Abah dan Anak-anak gembira, rasa penat tu hilang. Jadi sempena kek meraikan Ibu yang Super Power ni. Ruby bagi contoh gambar seperti dibawah. Hahaha.

Kek Rekaan Khas Murah Dari Senduk Besi

Dah bagi contoh gambar, kemudian ubah la sikit-sikit. Nak perisa Chocolate Indulgence, topping putih dan tulisan pink tu guna butter cream. Hiasan tepi kek rainbow. Wah gitu kan permintaan merepek seorang pelanggan. Hahaha.

Kek Rekaan Khas Murah Dari Senduk Besi Kek Rekaan Khas Murah Dari Senduk Besi Kek Rekaan Khas Murah Dari Senduk Besi Kek Rekaan Khas Murah Dari Senduk Besi Kek Rekaan Khas Murah Dari Senduk Besi Kek Rekaan Khas Murah Dari Senduk Besi

 

Chocolate Indulgence Super Ibu Cake

Kek Rekaan Khas Murah Dari Senduk Besi

Blueberry Cheese Tart

 

Tadaa.. Chocolate Indulgence Super Ibu Cake dan Blueberry Cheese Tart dah siap dan penghantaran menggunakan servis TA-Q-BIN pula tu! Memang ruby happy la kan. Sebab ruby suka guna TA-Q-BIN. Barang beli secara dalam talian dengan Lazada guna TA-Q-BIN, jadi encik courier tu pun dah biasa hantar barang ke kawasan rumah ruby. Ruby cakap kat akak senduk besi nak kek waktu tengahari. Jam 10 pagi TA-Q-BIN sampai. Hehehe.

 

Tempahan 1 minggu sebelum sebaiknya. Tetapi ruby tempah awal sebulan. Takut tiba-tiba senduk besi sibuk dengan tempahan lain kan.

Cheese Tart 50 biji – RM 35

Kek 2kg – RM 70

Delivery TA-Q-BIN – RM 23

Deposit 50%

Total RM 128

Di Senduk Besi banyak lagi kek yang disediakan! Kalau anda melawat instagram Senduk Besi, mesti rambang mata nak pilih. Apa sahaja yang anda inginkan dari segi perisa, topping dan hiasan semua akak Senduk Besi boleh buat. Nak campur-campur perisa pun boleh. Sebab pilihan pelanggan keutamaan akak Senduk Besi. Kemudian, jika anda tidak pasti nak perisa, topping dan hiasan apa. Anda boleh je tanya pendapat akak tu. Hehehe.

Pelbagai Kek dari Senduk Besi

Kek Perkahwinan harga bermula dari RM 200 dan keatas.

Kek Rekaan Khas Murah Dari Senduk Besi

Kek Cheese 5 Tingkat – RM 850

Kek Rekaan Khas Murah Dari Senduk Besi

Kek Chocolate 4 tingkat – RM 680

Kek Rekaan Khas Murah Dari Senduk Besi

Kek Rekaan Khas Murah Dari Senduk Besi

Kek Menggunakan Fondant seperti dibawah harga sekitar RM 450

Kek Rekaan Khas Murah Dari Senduk Besi

Kek Dekorasi ikut pilihan pelanggan, tiap rekaan berlainan harga.

Kek Rekaan Khas Murah Dari Senduk Besi Kek Rekaan Khas Murah Dari Senduk Besi Kek Rekaan Khas Murah Dari Senduk Besi

Kek dalam balang juga turut disediakan. Ia sesuai untuk anda hadiahkan kepada tetamu di majlis hari lahir atau perkahwinan. Comel kan.

Kek Rekaan Khas Murah Dari Senduk Besi

Kek Cheese Leleh pun turut dijual dan ini adalah permintaan paling hangat dari Senduk Besi. Tiap hari ada pelanggan tempah.

Kek Rekaan Khas Murah Dari Senduk Besi

 

Kek cawan yang comel-comel ini juga dijual oleh Senduk Besi. Untuk hantaran perkahwinan, pertunangan, hari lahir. Semua boleh!

Ruby suka dengan kek dari Senduk Besi sebab rasanya sedap dan harmoni. Memang sedap. Sampaikan saki baki kek dekat atas pinggan kek pun kami sekeluarga duk colek colek lagi. Hehehe.

Untuk Tempahan, Jangan segan silu hubungi Senduk Besi. Nak lagi mudah tempah melalui whatsapp aje. Hehehe.

+601127059096

sendukbesi@gmail.com

instagram.com/senduk_besi

 sendukbesi.blogspot.com

xoxo!

sign5

Post Author: Ruby

Ruby is a writer, entrepreneur and youtuber. The content of this blog consisting sponsor and personal experience. As i'm write something might different from other bloggers, alas different type of ideas give different result. Think and stay positive to keep our mind clean and healthy.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.