Persiapan Raya Di OMG Fest 2014

      Tiada Ulasan pada Persiapan Raya Di OMG Fest 2014

Kejap betul masa berlalu. Tahu-tahu tinggal DUA HARI saja sebelum OMG FEST bermula. Lepas tu bulan Ramadhan juga bermula. Masa puasa ada ke yang nak membeli-belah nanti? Kalau ruby, ruby lebih suka beli sebelum Ramadhan ni. Penat berpuasa dengan dukung anak lagi ke hulur hilir. 

Debaran makin dirasai baik kepada peniaga mahu pun pengunjung. Kebetulan pula hujung bulan dan rata-rata semua sudah dapat gaji. Masa ni sesuai dengan anda nak beli pakaian untuk Iftar nanti ke. Majlis berbuka dengan VVIP ke. 

Jadi apa tunggu lagi, tandakan di kalendar anda Jumaat & Sabtu (27 & 28 JUN) ini untuk OMG FEST. Pakaian, makanan, kelengkapan rumah dan macam-macam lagi menanti anda di lebih 300 booth. Jangan lupa datang beramai-ramai ke Shah Alam Convention Centre (SACC) pada Jumaat dan Sabtu ini, jam 10 pagi hingga 7 malam.

OMG FEST - COUNT DOWN 2 DAYS (2)

 

Lebih 20 selebriti terkenal seperti Rozita Che Wan, Arja Lee, Sheera Iskandar, Fiza Elite, Yatt Hamzah, Arash Mohd, Noorshila Amin, Abby Nadzri dan ramai lagi akan memeriahkan Bazaar OMG FEST 2014 nanti. Jumpa anda disana!

www.facebook.com/omgfest2014
IG: @omgfest2014 #omgfest
 
xoxo!
sign5

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge