Kemeja Berkualiti Dari Wayne Lowe

Kemeja adalah sahabat baik lelaki, agak mustahil jika seseorang lelaki tidak memiliki sehelai kemeja. Pasti sekurang-kurangnya mereka ini memiliki dua helai kemeja walaupun mereka tidak bekerja di pejabat sekali pun. Pemakaian kemeja memberi satu pandangan berbeza kepada seseorang lelaki apabila menggayakannya. Lebih sesuai adalah mereka akan kelihatan segak dan bergaya. Jika anda seseorang yang mementingkan jenis fabrik sesuatu kemeja anda wajib mendapatkan kemeja berkualiti dari Wayne Lowe.

Wayne Lowe adalah syarikat dari Malaysia yang terdiri dari anak-anak muda yang memakai kemeja itu sendiri dan apabila tahap keselesaan bersesuaian dengan cuaca dan gaya hidup. Mereka ini akan sedaya upaya mencari fabrik kemeja tersebut, hantar ke kilang untuk dijahit dan pasarkan di Malaysia dengan harga mampu milik. Walaupun 2 ply cotton agak mahal, tetapi Wayne Lowe hanya menawarkan harga RM 160 bagi seunit kemeja.

Jom ruby kongsikan dengan anda cara-cara membeli kemeja di Wayne Lowe dalam talian di website www.waynelowe.com.

Kemeja Berkualiti Dari Wayne Lowe

 

Masuk laman sesawang anda perlu register dan kemudian pilih kemeja yang anda inginkan.

Kemeja Berkualiti Dari Wayne Lowe

Kemeja Berkualiti Dari Wayne Lowe

Kemeja Berkualiti Dari Wayne Lowe

 

 

Sekarang Wayne Lowe menawarkan diskaun 15% sempena “Summer Sale”. Jadi RM 160 akan jadi RM 135 selepas potongan diskaun. Untuk kemeja berkualiti ia memang murah! Promosi sehingga 31 Julai 2014!!

Wayne Lowe hanya menawarkan 14 kemeja sahaja buat masa ini. Ruby tertarik dengan kepsyen dan informasi dari Wayne Lowe berkenaan kemeja. Rupa-rupanya kolar sesuatu kemeja memainkan peranan jika anda memakainya untuk ke pejabat, majlis atau inteview. Cara paling selamat untuk pemakaian kemeja sesuai untuk mana-mana acara, anda cari kemeja “Classic Straight Point Collar”. Untuk temuduga, untuk kerja di pejabat, untuk jumpa client atau selepas kerja pergi makan malam dengan isteri pun sesuai. Hanya menanggalkan tali leher sahaja. Jadi dalam sehari, satu kemeja Wayne Lowe boleh memberi keselesaan berpanjangan. Hehehe.

Ruby tertarik dengan 2 kemeja Wayne Lowe iaitu Soothing Pink dan Hitam. Jarang lelaki ingin menggayakan warna pink dan semestinya kegemaran lelaki adalah warna hitam.

Kemeja Berkualiti Dari Wayne Lowe

Soothing Pink

Kemeja Berkualiti Dari Wayne Lowe

Hitam

Ruby buat eksperimen dengan 2 kemeja dari Wayne Lowe. Menyuruh suami memakai untuk ke pejabat dan kemudian jom ke taman rekreasi untuk melihat tahap keselesaan suami dengan kemeja tersebut. Hehehe. Kebiasaanya kalau suruh ke tempat yang mengeluarkan peluh ruby boleh lihat reaksi ketidakselesaan suami apabila kemeja beliau dah nampak kesan-kesan peluh di ketiak dan lipatan bahagian pinggang ke. Tetapi ruby tidak nampak kesan peluh tersebut. Cepat betul penyerapan dan pengeringan fabrik cotton dari Wayne Lowe.

Kemeja Berkualiti Dari Wayne Lowe Kemeja Berkualiti Dari Wayne Lowe Kemeja Berkualiti Dari Wayne Lowe

Kemeja Berkualiti Dari Wayne Lowe Kemeja Berkualiti Dari Wayne Lowe Kemeja Berkualiti Dari Wayne Lowe

Hahaha. 2 hari buat eksperimen. Elok je kemeja Wayne Lowe memberi keselesaan. Cuma suami macam pelik kenapa isteri dia asik ambil gambar dia. Hah muka marah dah tu. Wakakaka.

Kemeja Berkualiti Dari Wayne Lowe

Gambar sewaktu menerima kemeja Wayne Lowe. Ruby bersama Encik Wei Loon Low dari Wayne Lowe.

Ruby menerima 2 kemeja Wayne Lowe secara C.O.D (Cash On Delivery) memang sangat terkejut dengan servis yang ditawarkan oleh Wayne Lowe. Jika anda tidak pasti kemeja anda saiz apa, anda boleh beritahu mereka nama kemeja pilihan dan mereka akan membawa beberapa saiz untuk anda cuba terlebih dahulu. Seperti suami ruby, pakaian kemeja dari jenama lain saiz dia 14 1/2. Bila dengan Wayne Lowe kemeja beliau saiz 15. Kebiasaanya pihak Wayne Lowe akan membawa kemeja dalam 3 saiz. Contohnya jika anda saiz 16, mereka akan bawa saiz 15 1/2 dan 16 1/2. Beza saiz sesuatu kemeja tidak terlalu banyak, cuma jika ia terletak cantik ikut garisan bahu penampilan anda akan lebih segak, bergaya dan hensem. Paling ruby teruja adalah menerima kemeja Wayne Lowe dalam kotak tebal dan cantik! Sesuai sangat dijadikan hadiah.

Kemeja Berkualiti Dari Wayne Lowe

Jika anda tidak suka membeli pakaian menerusi dalam talian atau menerima kemeja secara C.O.D. Anda boleh kunjungi TANGS di Empire Shopping Gallery Subang dan melihat sendiri koleksi kemeja Wayne Lowe. Selamat membeli belah!

FB : www.facebook.com/WayneLoweShirt

Blog : www.wayneloweshirt.blogspot.com

Website : www.waynelowe.com

xoxo!

sign5

Post Author: Ruby

Ruby is a writer, entrepreneur and youtuber. The content of this blog consisting sponsor and personal experience. As i'm write something might different from other bloggers, alas different type of ideas give different result. Think and stay positive to keep our mind clean and healthy.

5 thoughts on “Kemeja Berkualiti Dari Wayne Lowe

    Tudung Labuh Online

    (August 14, 2014 - 10:02 am)

    Orang kita selalu ambil berat penampilan isteri je.

    Lelaki pun patut jaga penampilan juga. 🙂 Isteri pun suka tengok suami kemas

    Sedap mata memandang

    Menarik kemeja wayne lowe ni. Harga pun berpatutan
    Tudung Labuh Online´s last blog post ..Tudung Labuh Online Lycra Chiffon Butterfly InspirasihanaMy Profile

    PCL

    (July 7, 2014 - 12:44 pm)

    Ruby…memang mesti kena ada 2, 3 helai kemeja cotton ni..pcl memang minat mengayakan kemeja fit….saiz badan bukan penghalang untuk tampak bergaya ; kalau isteri dah cakap cantik/segak berkemeja …emm memang cantiklah tuu..

    bole cuba wayne-lowe .. Yes !
    PCL´s last blog post ..Promosi Percutian : SINGAPORE DAY TRIPMy Profile

      Ruby

      (July 7, 2014 - 2:29 pm)

      PCL, tulah kalau isteri kata kacak bergaya hensem da boomm betul la tu. hahaha.

    akubiomed

    (July 7, 2014 - 12:12 pm)

    Kacaklah hero mengenaka baju kemeja. 🙂
    akubiomed´s last blog post ..Mesin jahit yang awesomeMy Profile

      Ruby

      (July 7, 2014 - 2:29 pm)

      hahahahaha. hero di hati ku. cewah. hahaha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.